Paks-Mezőkövesd: foglalkozott a bíróval a kiállított Bognár? - reakciók

Sportszerű volt Pintér.

Forrás: paksifc.hu

A Paks fordulatos mérkőzést játszott a Mezőkövesddel, a két csapat a 2-2-es döntetlen miatt megosztozott a pontokon. A paksiak kétszer is eltüntették a hátrányukat, ez mindenképpen dicséretet érdemel.

Paks-Mezőkövesd: Pintér nem tévedett, Bognár kiakadt - NB1.hu

 

Bognár Györgyöt a hajrában a játékvezető kiállította, mivel egy lesgyanús szituációnál hevesen reklamált a tréner. Bognár néhány napja jelentette ki, hogy nem akar többet a játékvezetőkkel foglalkozni a nyilatkozataiban.

Bognár György: bejelentés a bírózásról - NB1.hu

 

Bognár nem a levegőbe beszélt, hiszen a Paks hivatalos weboldalának adott értékelésben nem tért ki a spori produkciójára.

"Az első félidőben gyengén játszottunk, gondoltuk, hogy a középpályán labdát tudunk szerezni, és abból majd az első négyes tud játszani. Nem így lett, nem birtokoltuk a labdát, gyengén futballoztunk. A második játékrésszel már elégedett vagyok, uraltuk a játékot, odaszorítottuk a kapujukhoz a Mezőkövesdet. Meg is fordíthattuk volna a találkozót, ugyanakkor a teljes összecsapást figyelembe véve igazságos döntetlen született. Ma Lorentz jobban megoldotta Osváth pozícióját, ezért is cseréltem. Szabó Bálint és Haraszti beállásával is meggyőzőbbek lettünk, ez meglátszott, kemény védekezésre kényszerítettük ellenfelünket" - nyilatkozta Bognár.

Pintér Attilának vegyes érzései voltak az összecsapás után, és sportszerűen sok sikert kívánt a Paksnak.

"Nagyon jó mérkőzést játszottunk, mindkét csapat meg szerette volna nyerni a találkozót. Sok lehetőséget dolgoztunk ki, 1-0-nál meg voltak a helyzeteink ahhoz, hogy tovább növeljük az előnyünket. A csapat erejét mutatja az is, hogy 1-1 után ismét meg tudtuk szerezni a vezetést. A Paks egy nagyon jó csapat, ezt ma is bebizonyította. Örülök az egy pontnak, viszont a helyzetkihasználásunk miatt nem vagyok maradéktalanul elégedett. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, az adódó lehetőségeinket könyörtelenül ki kell használnunk. További sok sikert kívánok a Paksnak!" - fogalmazott a Kövesd edzője a klub hivatalos oldalának.
 

Legfrissebb híreink