Paks: megvan a teljes szakmai stáb

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Paksi FC

Az nb1.hu már december 15-én jelezte, hogy a Mezőkövesd legyőzése után az utolsó őszi fordulóban további sorsára utalhatott Osztermájer Gábor, ideiglenese kinevezett vezetőedző, akit Tomiszláv Szivics elküldése után kértek fel a cseppet sem könnyű feladatra. 

További sorsára utalhatott a Paks ideiglenes edzője - NB1.hu

Forrás: Paksi FC A 11. fordulóban, a Debrecenben elszenvedett 3-1-es vereség alkalmával ült utoljára a Paks kispadján Tomiszláv Szivics. A Paks akkor 3 győzelem mellett 1 döntetlent és 7 vereséget tudott felmutatni, a 10. helyen állt a táblázaton 10 megszerzett ponttal, ugyanannyi egységet gyűjtve, mint a 11., kieső helyen álló ZTE.

Szenteste újabb információk birtokába jutottunk Osztermájer sorsáról, arról írtunk, hogy a tréner nagyon közel került a klubvezetőkkel a megállapodáshoz.

Eldőlhetett a Paks edzőjének a sorsa - NB1.hu

Forrás: Paksi FC Múlt héten már jeleztük, hogy a csapat élére ideiglenes vezetőedzőnek kinevezett Osztermájer Gábor és a Paks vezetősége között tárgyalások kezdődtek a továbbiakról. A tolnaiak jelenleg a 10. helyen vannak a bajnokságban úgy, hogy az utolsó két meccsen a második helyen telelő Vidit idegenben, a harmadik Mezőkövesdet meg hazai pályán győzték le.

Íme, a tavaszi szezonra a felkészülését ma elkezdő Paks hivatalos bejelentése:

„2020 harmadik napján hivatalossá vált, hogy Osztermájer Gábor megbízott vezetőedzői státusza véglegesítésre került. Klubunk és vezetőedzőnk péntek délelőtt nyárig szóló szerződést írtak alá. Fontos, hogy trénerünk segítői, Kindl István és Sárai György is folytatják a két hónapja megkezdett munkát első számú gárdánkkal, a névsor pedig Péter Norberttel és Csenyánszki Norberttel teljes. 
 
Vezetőedzőnknek és a teljes szakmai stábnak sikeres tavaszt kívánunk!”


FRISSÍTÉS: 13.30:

ÍME, AZ MTI JELENTÉSE:

A Tolna megyei klub honlapja pénteken arról számolt be, hogy Osztermájer kinevezését véglegesítették, szerződése nyárig érvényes.
    
A 41 éves Osztermájert november 4-én nevezték ki a paksi együttes élére, ahonnan egy nappal korábban távozott a nyáron érkezett Tomiszlav Szivics. A Paks akkor 11 forduló után a tizedik helyen állt a tabellán.

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

Osztermájer első megbízatása csak a soron következő, Kisvárda elleni hazai mérkőzésre szólt, végül azonban ő irányította a csapatot az őszi szezon hátralévő részében. A bajnokságban öt mérkőzése közül kettőt megnyert, egy döntetlen lett, kettőt elveszített. Az együttes így változatlanul a tizedik a 12 csapatos bajnokságban, azonos pontszámmal a már kieső helyen álló újonc Zalaegerszeggel.
    
A Paks Osztermájer vezetésével a Magyar Kupában nyolcaddöntőbe jutott - a harmadosztályú Credobus Mosonmagyaróvárt győzte le vendégként 4-0-ra -, ahol a szintén harmadik vonalban szereplő Pécsi MFC-vel találkozik.

Legfrissebb híreink