Paks: megvan a siker kulcsa az élet-halál harcra?

Hosszú kihagyás után százszázalékos a fontos láncszem.

Forrás: paksifc.hu

Az NB I 29. fordulójában, szombaton a Paks a ZTE-t fogadja. Mindkét csapatnak nagyon fontos lesz a meccs, hisz a tolnaiak akár a harmadik helyre is esélyesek lehetnek, míg a zalaegerszegiek a kiesés elől menekülnek.

A találkozót megelőzően Balogh Balázs, a Paks középpályása már tudhatja, hogy mi a siker kulcsa.

"Ugyanúgy, ahogy a múlt hétvégén a DVTK-nak, most a Zalaegerszegnek is élet-halál kérdés a pontszerzés, viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy nekünk is. Itthon pontokat kell gyűjtenünk, hisz’ nagy harcot vívunk a körülöttünk lévő csapatokkal, a Fehérvárral, a Mezőkövesddel, a Kisvárdával, valamint az MTK-val, hogy végül megcsípjük a harmadik, negyedik helyet. Ezek a csapatok - ahogy mi is - minőséget képviselnek, bármikor bárkit meg tudnak verni, így nagy lesz a versenyfutás az utolsó öt fordulóban.

Most szombaton is agresszívan, előrefelé kell védekeznünk és nem szabad élni hagyni a ZTE-t. Hibára és futásra kell kényszeríteni soron következő ellenfelünket is, továbbá le kell redukálnunk a lehetőségeiket.

 

Ami engem illet, most már mondhatom, a hosszú kihagyás után százszázalékosnak érzem magam. A lefontosabb, hogy tudjak segíteni a csapatnak, hiszen elérhető távolságban van még a harmadik hely is, és erre a csapatteljesítményre nagyon büszke vagyok!"

A mérkőzés szombaton 19.30-kor kezdődik.

Legfrissebb híreink