Paks: közeleg a visszatérés

Minden nagyszerűen alakul a játékos életében.

Forrás: paksifc.hu

A Paks együttese a koronavírus miatt elrendelt szünet előtt az Újpesttel játszott 1-1-es döntetlent. A mérkőzésen Szakály Dénes csúnya sérülést szenvedett, a rutinos játékos járomcsonttöréssel zárta az összecsapást. Az esetet követően műtét várt a labdarúgóra, aki a paksifc.hu-nak örömteli híreket mondott az állapotáról.

"Az orvosom körültekintően megvizsgálta az arcom, és megállapította, továbbra is minden a helyén és minden nagyszerűen alakul a csonttal. Még egyszer, az eset utáni negyedik héten vissza kell mennem egy vizsgálatra, ami jövő héten lesz. Addigra egyébként már lehet, hogy teljesen össze is forr a csont. Növelhettem a futás és az erősítés mértékét, kicsit kisebb távolsággal és súlyokkal dolgozom, de már majdnem mindent közel százszázalékosan tudok csinálni. Ütközni és fejelni még tilos lenne, de azt most, ha akarnék, se tudnék a jelen, sajnálatos helyzetre való tekintettel" - fogalmazott Szakály Dénes. 

A 32 esztendős Szakály télen tért vissza a Pakshoz, ezt a szezont a Siófokban nyitotta. A Balaton-parti alakulatot nyolc góllal segítette az NB II mostani idényében. 

Paks: új játékos érkezik? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink