Paks-Kisvárda: utolérték a Bognárék a Fradit

Egy mesteri szabadrúgásgól is született.

Forrás: paksifc.hu

Paks-Kisvárda 3-0

3-0-ra kiütötte hazai pályán a Paks a Kisvárdát, ezzel lezárva a 22. fordulót. A hazai csapat meg is előzte a vendégeket a tabellán és már csak egy pontra vannak a dobogótól Bognárék. Sőt három góljának köszönhetően a Paks beérte a Fradit a lőtt gólok tekintetében, mind a két csapat 45 találat jegyezhetet fel eddig a bajnokikon.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: BOGNÁR ISTVÁN

Gól, gólpassz. A szabadrúgásgól elképesztően csodálatos volt, igazi mestermunka. Remekül játszott az egész meccsen, abszolút megérdemli a meccs főszereplője elismerést.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A KISVÁRDAI KAPUFA

A 14. percben egy szöglet után Viana lőhetett kapura 5 méterről, a labda a paksi kapusról a kapufa és a léc találkozására pattan. Ezután Sassá próbálkozott, aki szintén nem talált kapuba. Amennyiben egyenlített volna a Kisvárda, az eredmény szempontjából sokkal izgalmasabb meccs lehetett volna.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

4. p.: Egy hosszú kirúgás után Hahn kap remek labdát Ádámtól és parádésan bújt ki a védők közül, majd higgadtan a kapuba lőtt. 1-0

45+1. p.: Bognár István végezhetett el szabadrúgást 17 méterről, és jobbal óriási gólt lőtt a bal felsőbe. 2-0

84. p.: Egy nagyszerű kontra után Bognár indult meg befelé a tizenhatosnál, majd passzolt Nagy Richárdnak, aki az ötös sarkától a kapus lába között talált a kapuba. 3-0

A KÖVETEKZŐ FELADAT:

A következő körben a Paks az Újpestet látja vendégül, míg a Kisvárda Budafokra látogat.

JEGYZŐKÖNYV:

Paksi FC-Kisvárda Master Good 3-0 (2-0)
Paks, zárt kapus, v.: Solymosi
Paksi FC: Rácz - Osváth, Böde, Lenzsér, Szabó J. - Haraszti (Vági, 46.), Papp (Gévay, 88.), Bognár (Szakály, 88.), Bertus - Ádám (Sajbán, 79.), Hahn (Nagy R., 63.)
Kisvárda: Dombó - Hej, Cirkovic, Prenga, Leoni - Karabeljov (Zlicic, 46.), Simovic - Navrátil (Ötvös, 46.), Bumba (Kovácsréti, 73.), Sassá (Camaj, 72.) - Viana (Horváth, 59.)
gólszerzők: Hahn (4.), Bognár (45.), Nagy R. (84.)
sárga lap: Lenzsér (7.), Szabó J. (26.), illetve Horváth (67.), Hej (81.)

A tabella linkre kattintva érhető el.

REAKCIÓK:

Hiába a sima siker, Bognár számon kér - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink