Paks: két játékos érkezett - részletek, reakciók

Hivatalos bejelentés.

Forrás: paksifc.hu

A PAKS JELENTÉSE:

"Örömmel jelentjük, ismét két fiatal tehetséget szerződtettünk kötelékünkbe! Debreceni Zalán és Dezamits Dominik, bár egyaránt Szombathelyről érkezett, ám míg Dominik ott is kezdte futballkarrierjét, Zalán Pakson ismerkedett először a labdarúgással.   

Debreceni posztját tekintve bal oldali szélső védő, és városunkból előbb a Haladás, majd a nyíregyházi Spartacus gárdájához került, harminchétszer próbálhatta ki magát a másodosztályban, valamint U19-es válogatott behívója is volt már. „Szeretnék a következő fél évben bekerülni a felnőtt csapatba, és olyan teljesítményt nyújtani, hogy meg is tapadjak ott. Idevalósi vagyok, így roppant boldog vagyok, hogy vissza tudtam jönni oda, ahonnan minden indult” - fogalmazott a papírok aláírását követően tizenkilenc éves játékosunk.   

Dezamits a jobb oldalon, hátul tevékenykedik igazán, és eddigi pályafutása során végig a szombathelyi zöld-fehéreknél futballozott. Szintén felkeltette az U19-es válogatott figyelmét, sőt, tavaly november 11-én, az olaszok elleni barátságos találkozón be is mutatkozhatott Tímár Krisztián csapatában. „Célom, hogy mielőbb bizonyítsak a felnőttek közt is. Nagyon örülöm, hogy aláírhattam első profi szerződésem, és ráadásul Paksra, még akkor is, ha most kölcsönben kell bizonyítanom” - fogalmazott a tizennyolc éves labdarúgó honlapunknak, aki a következő évadot Mosonmagyaróváron tölti.   

Hajrá, srácok! Figyelemmel kísérünk benneteket! Minden bele!"

Legfrissebb híreink