Paks-Kaposvár: Böde nélkül - GÓLOK TÖRTÉNETE

Két tizi, két hely a tabellán.

Forrás: paksifc.hu

PAKS-KAPOSVÁR 3-0

Magabiztos játékkal tartotta otthon a Paks a három pontot a Kaposvár ellen, ezzel előre lépve a tabella 8. helyére. A Kaposvár nem járt közel a gólszerzéshez, míg a Paks akár több góllal is tudott volna nyerni. Böde Dániel nem volt ott a keretben, a lelátóról figyelte a csapattársai, információnk szerint sérült..

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: HARASZTI ZSOLT

Egy találat büntetőből és egy akciógól. Az első találata volt különösen fontos, hiszen azzal tulajdonképpen eldőlt a meccs, míg a második találata csak hab volt a tortán.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: NAGY TAMÁS KEZEZÉSE

A 20. percben, Bertus Lajos szabadrúgása után Nagy Tamás kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, tizenegyest ítélt a játékvezető, amit Hahn magabiztosan értékesített. Ez a találat megadta az alaphangot a meccshez, amit a hazai csapat magabiztosan meg tudott nyerni.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

21. perc: Nagy Tamás kezezése után megítélt tizenegyest Hahn János végezte el, aki magabiztosan lőtt a kapu bal oldalába. 1-0!

 

Security Check Required

(null)

 

33. perc: Osváth ívelte előre a labdát Hahnak, aki elől még tisztázni tudott a védelem, azonban a labda a tizenhatoson belül maradt és Haraszti elé pattant, aki a bal alsó sarokba bombázta a játékszert. 2-0!

 

Security Check Required

(null)

 

69. perc: Az újabb paksi tizenegyesnél Haraszti állt a labda mögé, aki higgadtan a kapu jobb oldalába lőtt. 3-0!

 

Security Check Required

(null)

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A hétvégén a dobogóért küzdő Puskás Akadémiához látogat majd a Paks, míg a Kaposvár a Kiesés elől menekülő Kisvárdát fogadja hazai pályán.

JEGYZŐKÖNYV:

Paks-Kaposvár 3-0

Paks, Paksi FC Stadion, 500 néző. Vezette: Solymosi
Paks: Holczer – Osváth (Szendrei, 78.), Gévay, Szélpál, Szabó J. (Poór, 71.) – Windecker, Bertus, Szakály D. – Haraszti (Kulcsár, 71.), Hahn (Sajbán, 60.), Könyves (Bartha, 60.)
Kaposvár: Laky – Fodor (Hadaró, 80.) , Szabó A., Hegedűs (Ur, 73.), Vachtler (Nagy J., 80.) – Pintér Á., Nagy T. (Trebotic, 70.) – Keresztes, Borbély, Farkas (Szakály A., 70.) – Bévárdi
gólszerzők: Hahn (21. – 11-esből), Haraszti (33., 69. – a másodikat 11-esből)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTÉS
 

Paks-Kaposvár: számolgatás itt, bírózás ott - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink