Paks-Honvéd: a vírus árnyékában - ELŐZETES

Folytatódik-e Bognárék menetelése?

Forrás: paksifc.hu

Az NB I 8. fordulójának szombat késő délutáni mérkőzésén a Paks a Honvédot fogadja.

Mint arról beszámoltunk, a kispestiek felkészülését a koronavírus-járvány nehezíti, több pozitív esetet is bejelentettek csütörtökön.

Elérte a Honvédot a koronavírus - NB1.hu

 

Íme, a közlemény:

"Sajnos a Budapest Honvéd első csapatánál is felütötte a fejét a koronavírus, az együttesnél a legutóbbi vizsgálatok során több játékosunk és edzői stábtagunk tesztje is pozitív eredményt hozott. Az érintetteket elkülönítettük, karanténba vonultak, a keret és a szakmai stáb többi – negatív teszttel rendelkező – tagját pedig újra teszteljük.

A klub – ahogyan eddig is – az egészségügyi protokollok szigorú betartása mellett dolgozik. Az első csapat hermetikusan elzárva végzi a munkáját, folyamatosan teszteljük a klub alkalmazottait, fertőtlenítjük az akadémiai helyiségeket, dolgozóinknak biztosítjuk a home office lehetőségét és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a vírushelyzet okozta kockázatokat."

Mindezek ellenére lesz találkozó szombaton, aminek a tolnaiak vágnak neki jobb előjelekkel - Bognár György irányításával feljebb léptek a tabellán, jelenleg a 3. helyen állnak. A kispestiek az elmúlt két meccsen szerzett négy pontjukkal elmozdultak a kiesőzónábal, jelenleg a 10. pozíciót foglalják el. A két csapat 2020-ban háromszor találkozott eddig, két 0-0 mellett egy kupavisszavágós, 2-0-s Honvéd-siker a mérleg.

"Nagyon reméljük, hogy úgy folytatjuk a további összecsapásainkat is, mint ahogy az elmúlt hármat abbahagytuk. A bajnokságban csak a pontok számítanak, azt kell tehát továbbra is csinálnunk, amit nemrég elkezdtünk, hisz’ látható, ilyen hozzáállással és akarattal szépen lehet gyűjtögetni, menni előre” - nyilatkozta a Paks honlapjának a válogatott keretbe is bekerülő kapus, Hegedüs Lajos.

A találkozó 17 órakor kezdődik.

Legfrissebb híreink