Paks-Fradi: hihetetlen hosszabbítás - GÓLOK TÖRTÉNETE

A meccs végén jött a dráma.

Forrás: fradi.hu

PAKS-FERENCVÁROS 2-2

Ha a Puskás Akadémia és a Kaposvár összecsapásának a vége drámaira sikerült, akkor azt most négyzetre emelte a Paks a Ferencváros elleni meccs végén. A rendes játékidő végéig nagyon úgy tűnt, hogy három ponttal távozik az NB I éllovasa Tolna megyéből, ám Windecker és Sajbán ezt másképp gondolta. Ezzel az eredménnyel nagy változás nem történt a tabellán, a Fradi megőrizte a 9 pontos előnyét az élen, míg a Paks már 2 ponttal van a kieső helyen álló DVSC előtt.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: SAJBÁN MÁTÉ

A legeslegutolsó percben szerezte meg a csapata egyenlítő gólját, ami egy pontot ért. Egészen kiszorított helyzetből, mesteri megoldással helyezte a hálóba a labdát.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: TOKMAC ZICCERE

1-0-s állásnál Boli és Tokmac összjátéka végén, egy hatalmas ziccert hagyott ki, 8 méterről Ráczba lőtte a labdát.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

56. perc: Isael szöglete után Sigér fejelt a kapura, ám Rácz bravúrral hárít. A labda azonban a kapu előtt maradt, Blazic 3 méterről belőtte a játékszert a hálóba. 0-1!

 

Security Check Required

(null)

 

82. perc: Skvarka bal oldali szabadrúgása után, otthagyta a védőjét Haratin, aki az ötös jobb sarkától a bal felsőbe rúgta a labdát. 0-2!

90+2. perc: Windeckert harcolt ki tizenegyest, majd ő állt oda a labda mögé. Jobbal, félmagasan a jobb sarokba lőtt védhetetlenül. 1-2!

 

Security Check Required

(null)

 

90+6. perc: Ostváth labdát szerzett a jobb oldalon, majd középre adta a játékszert, Sajbán megelőzte Blazicot és mesteri mozdulattal a hálóba helyezett. 2-2!

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A következő körben egy kiesési rangadó vár a Paksra, Zalaegerszegre látogat a csapat. A Ferencvárosra is egy kiesés elől menekülő csapat vár, a Kisvárda látogat a fővárosba.

JEGYZŐKÖNYV

Paksi FC-Ferencvárosi TC 2-2 (0-0)

Paks, 700 néző, v.: Bognár
Paksi FC: Rácz G. - Osváth, Lenzsér, Gévay, Poór (Szabó J., 75.) - Windecker, Haraszti (Bartha, 63.), Bertus - Hahn (Sajbán, 81.), Böde (Kulcsár D., 62.), Könyves
Ferencvárosi TC: Dibusz - Lovrencsics (Botka, 65.), Blazic, Otigba, Heister - Sigér (Vécsei, 81.), Haratyin - Zubkov, Isael (Somália, 65.), Tokmac (Skvarka, 76.) - Boli (Szihnyevics, 76.)
gólszerzők: Windecker (92., 11-esből), Sajbán (96.), illetve Blazic (56.), Haratyin (81.)

REAKCIÓK: HAMAROSAN

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink