Paks: fontos mérföldkőhöz ért a válogatott játékos

Hálás a korábban az Újpestben is szereplő futballista.

Forrás: paksifc.hu

Ismét döntetlent játszott egymással a Paks és a Budapest Honvéd. A két együttes szerdán a Magyar Kupa negyeddöntőjében nem bírt egymással (0-0). A forgatókönyv megismétlődött szombaton is, ezúttal a bajnokságban végződött 0-0-s remivel a találkozó. Egyébként abból a szempontból igazságos végeredmény született a hétvégén, hogy az első félidőben a hazaiak, a második játékrészben pedig a vendégek voltak fölényben.

Osztermájer Gábor helyzetét nem könnyítette meg, hogy Kulcsár lázzal bajlódott, így nem tudott pályára lépni, Hahn Jánosnak pedig pihenőt adott. Böde a héten pedig több edzést hagyott ki, talán ennek is köszönhető, hogy le kellett cserélni a rutinos futballistát.

Egyetértett Osztermájer Pisonttal - reakciók - NB1.hu

A szerdai Magyar Kupa meccshez hasonlóan, most is döntetlennel ért véget a Honvéd és a Paks összecsapása. A bennmaradásért küzdő csapat kezdte jobban a meccset, az első félidőben dominánsabb is volt Osztermájer együttese. A második játékrészre már fölénybe kerültek Pisonték, azonban nem sikerült gólra váltani a helyzeteiket.

A kezdő sípszó előtt Balogh Balázst ünnepelhették a paksi drukkerek. A futballista a DVSC elleni összecsapáson 250. alkalommal bizonyíthatott a legmagasabb osztályban. Ennek apropóján emlékplakettet vehetett át a 29 esztendős Balogh, aki korábban az Újpestet és a Puskás Akadémiát is erősítette.

"Hálás vagyok ezért a számért, hogy ezt megéltem, három nagyszerű klubban lejátszhattam. Úgy gondolom, akinek ilyen adatik az életében, csak hálás lehet. Nagyon remélem, hogy még sok hasonlóban lesz részem, és továbbra is ugyanilyen egészségesen és szorgalmasan tudok dolgozni" - fogalmazott Balogh, aki ebben a szezonban 1743 percet kapott a bizonyításra az élvonalban.

A 3-szoros válogatott Balogh szerződése 2022-ben jár le a Paks csapatánál, értékét a Transfermarkt 300 ezer euróra becsüli. 

Legfrissebb híreink