Paks: ez ám az extra motiváció - kép

Óriási boldogság.

Forrás: paksifc.hu

Két hete született meg Báló Tamás kislánya, Báló Nina Bella. A rutinos futballista elmondta, feleségével apás szülést terveztek, és ez az elképzelésük meg is valósult.

"Épp a házunk hátsó részében voltam, ahol egy kis TRX-sarkot alakítottam ki az otthoni edzésekhez, mikor szólt Vivi, hogy elérkezett az idő, mennünk kell. Érdekes, hogy egyébként mindketten nyugodtak voltunk, nem kapkodtunk, összekészültünk, beültünk az autóba és felmentünk a budapesti kórházba. Apás szülést terveztünk, ami össze is jött, így szinte rögtön a kezembe vehettem Ninát, majd az ilyenkor szokásos dolgokat követően már Vivivel hármasban csodáltuk kislányunk" - nyilatkozta Báló a paksifc.hu-nak. A baba egyébként negyvenhat centiméterrel és kétezerháromszáz grammal látta meg a napvilágot.

A 36 esztendős labdarúgó természetesen nagyon boldog. Hozzátette, az edzéseken is gyakran gondol a gyermekére.

"Gyönyörű érzés, elmondhatatlanul boldog vagyok, és egyfajta többletmotivációm is van. Két hét elteltével egyre többet van nyitva a kis szemecskéje, mosolyog, és látjuk, ahogy elkezdi felfedezni a körülötte lévő világot. Mikor edzésre jövök, nem telik el úgy perc, hogy ne gondoljak rá, főleg a tréningek végeztével, rohanok is haza egyből" - mutatott rá Báló.

Bálót nyugodtan nevezhetjük a klubhűség mintaképének. A játékos 2005 óta erősíti a Tolna megyei alakulatot. Eddig 207 NB I-es meccsen bizonyíthatott, a fellépései során tizenegy gólt szerzett. 

Legfrissebb híreink