Paks-DVTK: megint nagy pofont kapott a Diósgyőr - a gólok története

A Paks a Lokinak is üzent.

Forrás:

Paks-DVTK 4-2

A kiesés elől menekülő Paks játékosai üzentek a Lokinak. A debreceniek a mezőkövesdi sikerükkel maguk mögé utasították a Tolna megyeieket, de Osztermájer Gábor tanítványai a DVTK legyőzésével ismét megelőzték a hajdúságiakat. A Diósgyőr újra fájó pofonba nézett bele, Feczkó Tamás alakulata hat forduló óta nyeretlen. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: WINDECKER JÓZSEF

Két góljával oroszlánrészt vállalt a győzelemből a paksi játékos. Ő vette be először a DVTK kapuját, majd a 74. percben Windecker 4-1-re módosította az eredményt. Windecker ebben a szezonban már hat gólnál jár a bajnokságban.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: BÖDE BECSERÉLÉSE

Böde a ZTE elleni mérkőzésen sérült meg. Nagy kérdés volt, hogy ebben a szezonban még pályára léphet-e a rutinos futballista. Osztermájer Böde becserelésével megadta a választ. A labdarúgó rutinja sokat érhet Debrecenben is...

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

17. perc: Egy szöglet után Szakály lövését még védte Bukrán, a kipattanót Windecker fejjel juttatta a diósgyőri kapuba (1-0).

Security Check Required

 

48. perc: Szakály végzett el egy szögletet, a labdát Szabó csúsztatta meg, Gévay pedig a kapuba küldte a játékszert (2-0).

Security Check Required

 

56. perc: Már hárommal vezetett a Paks. Balogh beadásába beleért egy diósgyőri játékos, a labda Hahn elé került, ő pedig góllal büntetett (3-0).

Security Check Required

 

60. perc: Vági harcolt ki tizenegyest. Iszlai állt a labda mögé, a diósgyőri játékos lába nem remegett meg (3-1).

Security Check Required

 

74. perc: Megint egy pontrúgás után ünnepelhettek a paksiak. Haraszti szögletét követően Windecker fejelt a kapuba (4-1).

Security Check Required

 

90. perc: Molnár lépett ki, a DVTK játékosa pedig 10 méterről a kapus fölött lőtte a labdát a kapuba (4-2).

Security Check Required

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A Paksra élet-halál harc vár Debrecenben, míg a DVTK a Kisvárda ellen próbálhatja kiengesztelni a szurkolóit.

JEGYZŐKÖNYV:

Paksi FC-Diósgyőri VTK 4-2 (1-0)
Paks, 1891 néző, v.:
Bogár
gólszerzők: Windecker (17., 74.), Gévay (48.), Hahn (56.), illetve Iszlai (60., 11-esből), Molnár (90.)sárga lap: Haraszti (88.), illetve Hasani (20.), Polgár (45.)
Paksi FC: Rácz - Osváth, Szélpál, Gévay, Szabó - Balogh, Szakály (Haraszti, 64.), Windecker (Kecskés, 77.) - Hahn (Böde, 81.), Sajbán (Bertus, 78.), Könyves (Kulcsár, 64.)
Diósgyőri VTK: Bukrán - Orosz, Polgár, Szűcs, Vági - Egerszegi (Adukor, 81.), Iszlai (Cortes, 81.) - Hasani (Molnár, 61.), Márkvárt, Korbély (Makrai, 72.) - Ivanovski

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

Legfrissebb híreink