nb1.hu

Paks: Bognár György bejelentette a távozását – részletek

Szerinte nem kell félteni a "volt" csapatát.

A jelek szerint az utolsó meccse volt a Paks vezetőedzőjeként Bognár Györgynek a mai, Mol Fehérvár FC-Paks 2-2 találkozó.

Mint ismeretes, Bognár a kupadöntő utáni sajtótájékoztatón szerdán este (amit az FTC nyert meg 3-0-ra ellenük) elismerte, hogy tárgyalt az MTK-val, ahová a hírek szerint szakmai igazgatónak érkezne, a vezetőedző a fia, ifjabb Bognár György lenne, aki a tolnaiaknál is segítette a munkáját.

Bognár sorsáról az M4 Sport a következőket jelentette a meccset követően, miután a szakember nyilatkozott:

„A tréner az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában a Fehérvárral játszott 2–2-es döntetlen után az M4 Sportnak elmondta, érdekesnek találta az MTK ajánlatát, a klub pedig érzelmileg közel áll hozzá. „Azt gondolom, hogy tudok segíteni a következő egy-két évben.”

Bognár György hozzátette, továbbra is szurkolni fog a Paksnak, amely miatt „nem kell aggódni”. 

„Azt gondolom, hogy Pakson addig is rendben voltak a dolgok, amíg mi jöttünk, és ezután is rendben lesznek. Az elmúlt húsz évben ez mindig így volt, és szerintem a Paks miatt nem kell aggódni. Nagyon szurkolok a Paksnak, azt gondolom, a kapcsolatunk megmarad örökre.”

A Paks a bajnokságban a hatodik helyen végzett, a kupában pedig döntőbe jutott, ahol 3–0-ra kikapott a Ferencvárostól. A szezont értékelve Bognár szerint reális a hatodik hely. „Voltak hullámvölgyeink, jó periódusaink, de azt gondolom, hogy jó focit játszottunk több mérkőzésen is, mint ahogy ma is.”

Mint már többször jeleztük, Bognár pótlására Waltner Róbert, a ZTE korábbi mestere az egyik jelölt.

Kapcsolódó hírek