Paks: Bognár-gól, a Lokitól jöhet játékos? - REAKCIÓ

Fiatal tehetség is a Tolna megyeiekhez igazolhat.

Forrás: dvsc.hu

A Paks szombaton lejátszotta az első edzőmeccsét, Osztermájer Gábor csapata 3-0-s győzelmet aratott az NB I-től búcsúzó Rákóczi ellen. A paksi gólokon Bognár és Sajbán Máté osztozott, a találkozó első gólját pedig Nagy János szerezte, aki a saját kapuját vette be. Bognár a nyáron érkezett a Tolna megyeiekhez, a középpályás az MTK-nak intett búcsút, a paksi bemutatkozását pedig találattal koronázta meg. 

Az nb1.hu szombati beszámolójában már rávilágítottunk arra, hogy a Paksban Csősz Richárd és Sipos Zoltán személyében két próbajátékos is pályára lépett. A 23 éves Csősz legutóbb a DVSC-ben futballozott, míg Sipos Zoltán a Puskás Akadémiának intett búcsút. Csősz szerződése a Transfermarkt adatbázisa alapján a szezon végén lejárt a Lokinál, így a középpályás szabadon igazolható.

Honvéd-siker az Újpest ellen, paksi hármas Kaposváron - NB1.hu

 

Az edzőmeccs után Osztermájer Gábor arra is rávilágított, hogy a két próbázó jó benyomást tett rá.

"Nagy hajtós, brusztolós első kétharmadot játszottunk, ahol nem látszott a különbség a két csapat között. Mi pár napja kezdtük a felkészülést, a Kaposvár viszont már lassan rajtra kész állapotban lesz, hiszen Ők előbb kezdenek. A mérkőzés végére már sok lehetőségünk adódott, amiből kettőt ki is tudtunk használni. A mezőnymunka miatt mindenképpen hasznos összecsapást vívtunk. Rengeteget kellett dolgoznunk a sikerért, és, hogy a játékosok betartsák az előre megbeszélteket. Huszonketten voltunk, mindenki pályára lépett.

 

Volt két próbázónk is, akik jó benyomást keltettek. Bognár Istvánnak gratulálunk az első paksi góljához" - fogalmazott a Paks vezetőedzője.
 

Legfrissebb híreink