PAFC–Honvéd: Teljes erővel mentünk neki a Békéscsabának, most is így lesz!

Budapest – Kemenes távozik, de mi lesz Marco Rossi sorsa?

Forrás:

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway volt a vendég a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A kispesti sportvezető beszélt a hazaiak szempontjából sorsdöntő, de több szempontból is pikáns PAFC–Honvéd találkozóról, a nyári játékosmozgásról, köztük egy komoly távozóról, illetve arról is, hogy Marco Rossi vezetőedző helye sziklaszilárd vagy sem a Honvéd kispadján.

 

– A szombati mérkőzés pont olyan lesz, mint a többi. Teljes erővel mentünk neki a Békéscsabának, most is így lesz. Nem akarjuk befolyásolni a bajnokságot, mindig keményen küzdünk, minden meccsen nyerni akarunk. Most is így lesz, szeretnénk elérni a hatodik helyet, mert úgy többet játszhatunk otthon a következő szezonban. Szombati ellenfelünk az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkezik Magyarországon. A Ferencváros és a Videoton után a Puskás Akadémia kerete a legerősebb. Nagy meglepetés számomra a jelenlegi pozíciója – mondta Hemingway, aki azt is elárulta, nincs problémája azzal, hogy a felcsúti klub Puskás Ferenc nevét használja.

 

– Nekünk fiatal játékosaink vannak, akik a következő szezonban még jobbak lesznek. A csapatban két hiányposzt van. Egyrészt balhátvédé, másrészt kell egy olyan labdarúgó, aki a tízes szerepkörében helyt tud állni. Ha sikerül jól erősítenünk, a következő szezonban lesz esélyünk indulni az európai kupaporondon. Kemenes Szabolcsnak lejár a szerződése, nem hiszem, hogy maradna a Honvédnál. Marco Rossi jövője viszont nem kérdéses, a következő szezonban is ő lesz a vezetőedző.

Legfrissebb híreink