Padlót fogott a nagy pofontól a Fradi - tudják, hogy állnának fel

Szerhij Rebrov a bajnoki címről is beszélt.

Forrás: fradi.hu

A Debrecen elleni, szombati bajnoki mérkőzés előtt Szerhij Rebrov és Sigér Dávid válaszolt a sajtó kérdéseire a Ferencváros sajtónapján. A klub honlapján megjelent szavakból idézünk.

"Minden együttes szokott veszíteni, ez benne van a játékban" - fogalmazott a zöld-fehérek ukrán vezetőedzője. "A csapat tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit kell tennie a következő mérkőzésen, hogy újra nyerjünk. Ezen a héten arra koncentráltunk, hogy elemezzük a szombati ellenfelünk, a Debrecen taktikáját, és kijavítsuk a saját hibáinkat. Remélem, hogy a csapat most még motiváltabban lép pályára, de nemcsak azért, mert pontokat veszítettünk múlt héten, hanem mert a saját szurkolóink előtt játszhatunk a hétvégén, és természetesen meg akarjuk nyerni a bajnoki címet" - mondta Rebrov.

ZTE: hatalmas koreográfia az FTC ellen - NB1.hu

 

Sigér Dávid rendkívül motiváltan várja a szombati bajnokit.

"Egy nagy pofont kaptunk Mezőkövesden, amitől egy pillanatra padlót is fogtunk. Ugyanakkor egy sportolónak ilyenkor kell jól reagálni, felállnia, és megmutatnia, hogy képes továbbra is keményen küzdeni.


A célunk, hogy szombaton újra három pontot szerezzünk. Ősszel valóban nagy különbséggel győztük le a Lokit, de nem szabad ebből kiindulni. Nincs két ugyanolyan meccs, ráadásul az ellenfelünknél is sok változás történt azóta, úgyhogy biztosan nem ugyanazzal a stratégiával jönnek hozzánk" – foglalta össze Sigér. 

Mint ismeretes, az őszi bajnokit 6-1-re nyerte a Fradi, előnyük három pont a 2. MOL Fehérvárral szemben, úgy, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, míg a DVSC 8. tabellán.

NB I, 23. forduló:

FTC-DVSC

február 29., szombat, 19.30, Groupama Aréna

Legfrissebb híreink