Özönlenek majd az újpestiek a Derbire

Egyeztetések voltak az ultrákkal.

Forrás:

Egy meccs mindenekfelett!
 
Ezt gondolja minden újpesti (és fradista) a Derbiről, ez az a meccs, mely mindent visz. Az Újpest-Fradin nyerni felér egy bajnoki aranyéremmel, vereséget szenvedni meg akkora kudarc, mint a kiesés.
 
Már jeleztük, hogy a fradisták a nekik felajánlott jegyeket pillanatok alatt elkapkodták, de jelek szerint, mint mindig, az újpestiek is özönlenek majd a találkozóra.
 
A ma reggeli állapotok szerint már több, mint 7 ezer jegy fogyott el a hazai szektorokba, így nyugodtan kijelenthető, hogy Magyarország legnagyobb rangadóján ismét tele lesz a stadion.
 
A szurkolókkal kapcsolatos hír, hogy az nb1.hu úgy értesült, hogy a Fidelity szurkolói csoport és a klub új biztonsági szolgálatának a vezetői találkoztak egymással. Mint ismeretes, a lilák és a Vidi meccsein balhé volt a fanatikusok és a biztonságiak között, ami miatt a klub elküldte az addig a rend fenntartásáért szolgáló céget.
 
A felek megállapodtak abban, hogy mindkét fél tiszta lappal indul neki az új időszaknak, az Újpest FC meg felülvizsgálja annak a lehetőségét, hogy a korábban kitiltott drukkerek amnesztiát kapjanak.

Legfrissebb híreink