Ötgólos meccsen vert arab csapatot a Mezőkövesd

Megvan az első.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Felkészülési mérkőzés:

Mezőkövesd Zsóry FC – Al-Faisaly (szaúdi) 3-2 (2-1)
MEZŐKÖVESD: Dombó – Vajda, Ryaskho, Iszlai, Eperjesi, Sajbán Máté, Sajbán Miklós, Molnár G., Bertus, Dragóner F., Sidibe. Vezetőedző: Kuttor Attila.
Gólszerzők: Vajda, Iszlai, Sajbán Miklós.

 

A Mezőkövesd közleménye:

 

"Ötgólos mérkőzést játszott az Al-Faisaly csapatával a Mezőkövesd Zsóry FC csapata.

Hétfőn délután óta, immáron hatodik napja tartózkodik Szlovéniában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese, a 2019/2020-as szezon előtti edzőtáborban pedig már két találkozót le is tudott a társaság. A szerdai, Triglav Kranj, valamint az Universitatea Cluj elleni meccseket követően, a hétvégén újabb két mérkőzés várt a sárga-kékekre.

A napi lebontás sem változott abban a tekintetben, hogy délelőtt, valamint délután is volt egy-egy összecsapás a programban, ráadásul szintén hasonlított a forgatókönyv a hétközire abból a szempontból is, hogy mindkét mérkőzésen más-más csapat lépett pályára. Ezúttal ráadásul még csere sem állította meg a játékot, vagyis a kilencven percet ugyanaz a tizenegy mezőkövesdi játékos játszotta végig.

Ami az eredmény alakulását illeti, az első húsz perc nem sikerült valami jól, ezt kihasználva pedig egy büntető révén, vezetést is szerzett a szaúdi Al-Faisaly. A folytatás már sokkal jobban sikerült, egyre inkább kezdte ugyanis átvenni a kezdeményezést a Zsóry, ami előbb-utóbb már gólokban is megmutatkozott. A félidei 2-1-es vezetés után, a második játékrészben még egy-egy találat esett, így harmadik szlovéniai találkozójukon második győzelmüket aratták Sajbán Miklósék, akikre még a mai napon szintén vár egy mérkőzés."

Legfrissebb híreink