Összecsapott Kondás Elemér és Várhidi Péter csapata - helyszíni riport

Kiakadt a volt szövetségi kapitány a meccs után.

Forrás: deac.hu

Az NB III-ban a harmadik fordulót rendezték meg vasárnap. A játéknap egyik legérdekesebb meccsének a DEAC-Ózd összecsapás ígérkezett, mivel a hazaiakat Kondás Elemér, a vendégeket pedig Várhidi Péter irányítja. Mindkét szakember komoly eredménysorral rendelkezik: Kondás kétszer-kétszer nyerte meg az NB I-et és a Magyar Kupát, míg Várhidi az Újpesttel ért révbe a legmagasabb osztályban. Várhidi a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedett 2006 és 2008 között.

A két edző közül a hétvégén Kondás Elemér örülhetett, hiszen játékosai 4-0-s győzelmet arattak. A debreceni egyetemisták góljain Bíró Péter és Bárány Donát osztozott, mindkét játékos kétszer köszönt be. A meccsen abszolút a DEAC dominált, a hazaiak a négy találatuk mellett még számtalan komoly helyzetet dolgoztak ki. Sőt, a játékvezető két cívisvárosi gólt les miatt nem adott meg. 

 

 

Az újonc ózdiaknak csupán a második félidő elején akadtak fellángolásaik, de Szabados Istvánnak nem igazán kellett bravúrt bemutatnia. Az látszik, hogy Várhidi Péter csapatára még sok munka vár. Az Ózd három fordulót követően csupán egy ponttal rendelkezik, míg Kondásék veretlenek, két győzelem mellett egy döntetlen szerepel a hajdúságiak neve mellett.

A lefújás után Kondás Elemér nyilatkozhatott elégedettebben. A Loki egykori sikeredzője szerint együttese jól halad a megkezdett úton. A tréner annak is örült, hogy kapott gól nélkül zárták a bajnokit.

 

 

"Az elmúlt két bajnokihoz hasonlóan most is sok lehetőséget alakítottunk ki, szerencsére négyet gólra is váltottunk. Akadt egy-két hullámvölgyünk, de a cserék lendítettek a játékunkon. Azért dolgozunk, hogy hétről hétre fejlődjünk, és látszik is az előrelépés. A győzelem természetesen mindig jó hangulatot generál.

Nincs megállás, megyünk tovább, hiszen a következő találkozót is meg akarjuk nyerni. Az is tervünk volt, hogy az Ózd elleni összecsapást kapott gól nélkül hozzuk le, örömteli, hogy ezt is megvalósítottuk" - nyilatkozta Kondás Elemér.

 

Várhidi Péter eléggé kiakadt, nemzeti együttesünk egykori mestere úgy véli, hét emberrel nem lehet meccset nyerni.

"Sajnos heten nem lehet nyerni az NB III-ban, pontosan ide kellenének az ózdi futballisták, de hol vannak? Ennyi játékost nem lehet hozni, hogy minden poszton meglegyünk…"

Legfrissebb híreink