Orvosi vizsgálaton járhatott az FTC mali válogatott kiszemeltje

Újabb fejlemények.

Forrás:

Csütörtökön már jeleztük, hogy a mali válogatott Adama Taroré lehet a Ferencváros nagy fogása a nyári átigazolási piacon.

A mali Med Sesay, az imedias.net újságírója például arról írt a Twitteren, hogy Adama Traoré már orvosi vizsgálaton is járt a Ferencvárosnál és szombaton a Sfintul Gheorghe elleni bajnokin játszhatja az utolsó meccsét a Sheriffben. Ellenben az ulloi129.hu szurkolói portál arról ír, Traoré jövő szombaton az ugyancsak a Sfintul elleni kupadöntőn búcsúzhat a moldovai klubtól, utána érkezhet Budapestre jelezte az nso.hu.

 

A nemzetközi játékosmegfigyelő és elemző, Emirhan Yazici szerint is megszületett az elvi egyezség Traoré ügyében, aki Tokmac Nguen helyére érkezik a Ferencvároshoz.

 

Mint arról a napokban beszámoltunk, a lejáró szerződésű, norvég válogatott támadó iránt még Japánból is érdeklődnek. Az FTC vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov szerdán, a kupadöntő után arról beszélt a Nemzeti Sport Online kérdésére, hogy időt hagytak Tokmac Nguennek, a jövőjét illető döntésre.

A Ferencváros ma 14.45 órától a Gyirmót elleni, idegenbeli bajnokival fejezi be a 2021–22022-es idényt.

 

Legfrissebb híreink