Őrületes napot fogott ki a Taksony kapusa a Vidi ellen

Úgy tűnt, be se lehet venni kapuját.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, első mérkőzés
Taksony (NB III)–Mol Vidi FC 0–1 (0-0)
Gólszerző: Hodzic (77.)
Taksony FC: Iváncsics -- Meiszter, Hesz, Kozári, Bene, Szilágyi, Győri (Tóth 73), Pfister (Szemán 82), Reznek, Tárkányi (Molnár 86), Hamar
Vidi: Tujvel -- Hangya Szilveszter, Vinícius, Juhász, Nego -- Huszti, Nikolov, Pátkai, Kovács (Berecz Zsombor 84) -- Futács, Scsepovics (Hodzic 62)
 
Ígéretéhez híven, a Mol Vidi már az odavágón be akarta biztosítani továbbjutását a két osztállyal lentebb játszó Taksony ellen. Erről árulkodik az élvonalbeli klub kezdő összeállítása is. Ezek után a Taksony igazán büszke lehet mai teljesítményére, és kapusuk Iváncsics Alex védéseire, hiszen mindössze egy gólt sikerült nekik begyötörnie a nemrég még Európa-ligában bizonyító csapatnak.
 
Ahogyan az várható volt, már a kezdéstől fogva próbálta ráerőltetni akaratát a Videoton NB III-as ellenfelére. Végig rohamoztak az első félidőben, de a legnagyobb helyzeteik is kimaradtak. Esetenként, mert a lövés nem volt elég pontos, máskor a vendéglátók hálóőre Iváncsics Alex parádézott a kapu előtt. A második félidő elején a Taksony jól kezdett, és többször is próbára tette Tujvelt, de a nagyobb csapat visszaszorította a támadásait, és ismét rohamozni kezdett. Azonban egészen a 77. percig nem tudták bevenni az őrületes napot kifogó Iváncsics kapuját. Ekkor Hodzic fejezett be lövéssel egy kontratámadást, melynél a hálóőr már tehetetlen volt.
 
Visszavágó 1 hét múlva.

Legfrissebb híreink