Örül a bolgár ikon a magyaroknak, Pátkai jóslata - reakciók

Nagyon bizakodó az ellenfél legendája.

Forrás: MTI

A bolgárok futball-legendája, a helyi labdarúgó szövetség alelnökeként dolgozó Jordan Lecskov elégedetten vette tudomásul, hogy Bulgária a magyar nemzeti csapattal kezdi a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezőjét - jelezte az M4 Sport.

„Nagyon örülök, jobb dolog nem is történhetett volna velünk. Már csak gólokat kell szereznünk. Úgy érzem, joggal álmodhatunk az Eb-szereplésről.

 

Szerintem ez a sorsolás nagyon kedvező számunkra, de hangsúlyozom, először az első, magyarok elleni meccsre kell összpontosítanunk, s csak azt követően beszélhetünk a döntőről. Remélem, a srácok teszik majd a dolgukat, s élvezik majd a közönség támogatását. A magyarok, a románok és az izlandiak egy szinten vannak velünk, az UEFA-nak pedig pont az volt a terve a selejtezőkkel, hogy éles meccsek legyenek, s most itt a lehetőség, hogy kivívjuk az Eb-részvételt” – olvasható a sportvezető nyilatkozata a GOL.bg-n.

A március 26-i, bulgáriai találkozó győztese az izlandi-román párharc győztesével találkozik március 31-én. Pátkai Máté, a válogatott középpályása is bizakodó.

"Négy hónap van még a meccsig, addig rengeteg minden tud változni akár a formát, akár a személyeket tekintve, sérülés is közbejöhet, úgyhogy nem könnyű ebből sok mindent leszűrni.

Biztos vagyok benne, hogy esélyünk lesz arra, hogy továbbjussunk”

 

– nyilatkozta a MOL Fehérvár FC középpályása az M4 Sport péntek délutáni Sporthíradójában.

Amennyiben a magyar válogatott legyőzi Bulgáriát, úgy a Puskás Arénában léphet pályára az Eb-részvételért.

Legfrissebb híreink