Oroszország: megegyezett Szalai Attila eladásáról a csapata, de...

Három forgatókönyv is maradt.

Forrás: Réti Zsolt

Korábban az NB1.HU is többször beszámolt Szalai Attila lehetséges átigazolásáról, de úgy tűnik, a folyamat most, az átigazolási piac zárása előtt nem sokkal jutott el a legkomolyabb szintre.

Egybehangzó orosz és török sajtóértesülések szerint ugyanis a csapata, a Fenerbahce mindenben megegyezett a Zenittel, és 20 millió euró körüli összegért cserébe, négy évre, évi 2,5 millió eurós fizetésért szerződhetne Oroszországba a magyar válogatott védő.

Szalai ugyanakkor az nso.hu információi szerint nem fogadta el az ajánlatot, ennek következtében három opció maradt: vagy mégis elfogadja, és Szentpétervárra költözik, vagy marad a török klubnál - amennyiben nem ír alá egy nyugat-európai klubhoz, hiszen erről az oldalról is folynak még egyeztetések. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy továbbra is a Fener játékosa lesz.

A 24 éves Szalait - akinek a piaci értéke a Transfermarkt szerint 12 millió euró - legutóbb a Premier League-ben szereplő Brightonnal hozták szóba. A Zenit egyébként hét forduló után vezeti az orosz bajnokságot.

Legfrissebb híreink