Orosz Pál szerint Bogesz lehet Gera utódja

Budapest – Két ghánai játékost fognak tesztelni.

Forrás:

 

A M4 Sportreggeli című műsor vendége volt a Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál, aki elmondta, hogy nem zárható ki, hogy még lesznek erősítések a télen.

 

„A védelemben elképzelhető, hogy lesznek változások, hiszen folyamatban vannak tárgyalások. Most jön két ghánai játékos, illetve itt van nálunk egy U21-es montenegrói válogatott balbekk, Ilija Tucevic.”

 

Orosz arról is beszélt, hogy bár Gera Zoltán még mindig remek játékos, valószínűleg a nyári Európa-bajnokság kicsit leszívta a labdarúgót és ezért volt kevésbé kreatív a játéka ősszel.

 

„Gera Zoli még mindig a hátán viszi a csapatot, ez is „egy genetikai csoda”, hogy ennyi idősen még mindig ilyen fantasztikus teljesítményre képes, de nem várhatjuk el tőle hosszútávon, hogy ezt tegye.  Nyilván, ahogy az évek múlnak az ő pótlásán is kell gondolkodnunk és Bogesz érkeztével egy lépéssel előrébb kerültünk.”

 

A vezérigazgató azt is elmondta, hogy albán kiszemeltjük, Jahmir Hyka olyan ajánlatott kapott Amerikából, amellyel nem tudott versenyezni a Fradi.

 

Gotmann József

Legfrissebb híreink