Orosz Pál megszólalt Fiola Attila szerződtetése kapcsán

Budapest – Korábban már volt kapcsolatfelvétel a felek között.

Forrás: mlsz.hu

Az OTP Bank Liga 2016/2017-es szezon rajtjáig már csak két hét van hátra, azonban a csaptok játékoskereteiben még bőven lesznek változások. Az átigazolási időszak egyik legaktívabb klubja a Ferencváros lehet, amely már két légiós szerződtetését is bejelentette, de magyar válogatott játékosok érkezésére is komoly esély van.

 

Lovrencsics Gergő érkezését már kész tényként kezeli a sajtó, de beszélnek Stieber Zoltán és Szalai Ádám hazacsábításáról is. Az egyik legkapósabb magyar válogatott játékos Fiola Attila lehet, aki az előző szezonban a Puskás Akadémiával kiesett az élvonalból, azonban a nemzeti csapatban jó ideje ő nyújtja az egyik legbiztosabb teljesítményt, így készpénznek vehető, hogy hamarosan ő is klubot vált. A 26 éves védőt már az Európa-bajnokság előtt szóbahozták a Ferencvárossal, azonban az utóbbi napokban csendesedtek a pletykák.

 

A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál a csakfoci.hu-nak nyilatkozott a Puskás Akadémia játékosának lehetséges szerződtetéséről.

 

– Nem titok, hogy korábban már volt kapcsolatfelvétel a felek között, még az Eb előtt, ám akkor körvonalazódott számunkra, hogy Fiola Attila inkább külföldre igazolna. Részben ennek hatására azóta nem került sor komoly előrelépésre az ügyben, így jelen pillanatban a játékos megszerzése nem opció a Ferencváros számára.

Legfrissebb híreink