Orosz ellenféllel hangol az Európa Ligára a Videoton

Ausztria - Az FK Rosztov ellen fejezik be az edzőtábort a fehérváriak.

Forrás:

Harmadik edzőmeccsét is megnyerte az ausztriai edzőtáborozása során a Videoton. A székesfehérváriak szerb trénre, Marco Nikolic a fiatalok remek hozzáállását emelte ki a horvát élvonalbeli Intre Zapresic elleni találkozó után.

 

„Jónak értékelem a mai mérkőzést, akárcsak az eddigi meccseket – hiszen ezúttal is kapott gól nélkül zártunk, és elől is eredményesen tudtunk játszani.” – értékelt a vidi.hu-nak Nikolic.

 

„Öröm volt látni sok fiatalt a pályán, Bolla Bendegúz például először lépett pályára Vidi-mezben, de a többi ifjú játékos is jó teljesítményt nyújtott. Ma több olyan játékos nem lépett pályára, akik az előző szezonban fontos szerepet töltöttek be a csapatban, így a fiatalok egy jó, éles meccset játszhattak egy horvát élvonalbeli csapat ellen.”

 

„Elégedett vagyok azzal is, ahogy az együttes meccsről-meccsre fejlődik, és a játékosok hozzáállását is csak dicsérni tudom. Továbbra is ilyen koncentráltan kell dolgoznunk tovább, ahogyan eddig. Ez a meccs rendben volt de nem szabad elégedetten hátradőlnünk, hiszen még sok munka áll előttünk.” – fejtette ki a szakember.

 

Így nyerte meg a harmadik felkészülési meccsét a Vidi - videó! - NB1.hu

Harmadik felkészülési meccsüket is behúzták

 

Ma a Videoton utolsó edzőmeccsét játsza Ausztriában, a 16.30-kor kezdődő meccsen az orosz FK Rostov lesz az ellenfelük.

Legfrissebb híreink