Orosz élcsapat csábítja a MOL Fehérvár exedzőjét

Újra munkába állhat Marko Nikolics.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár ennek a szezonnak Marko Nikolics irányításával vágott neki. A Fejér megyei klub aztán novemberben felbontotta a tréner szerződését. Nikolics 2017 nyarán állapodott meg a fehérvári vezetőkkel. Első idényében bajnoki címig vezette a Vidit, majd a 2018-19-es szezonban az Európa-ligában bejutott a csoportkörbe a Nikolics vezette egylet. 

Nikolics 120 összecsapáson ült a székesfehérváriak kispadján, 69 győzelem mellett 27 döntetlen és 24 vereség a mérlege. A fehérvári búcsúja óta nem állt munkába a szakember, de ez hamarosan változhat. A sportskenovosti.net értesülései szerint Nikolics az egyik jelölt a Lokomotiv Moszkva kispadjára. A moszkvai csapatnál nyáron edzőváltás lesz, hiszen a csapat jelenlegi mesterének, Jurij Szjominnak lejár a kontraktusa. Nem csak emiatt kell távoznia a 72 éves edzőnek, hanem azért is, mert a gárda teljesítménye eléggé hullámzó, ezt pedig nem nézik jó szemmel a vezetők.

Marko Nikolić se seli u Rusiju?! - Sportske novosti

 

Marko Nikolics mellett a jelenleg a Crvena zvezdánál dolgozó Vladan Milojevics neve is benne van a kalapban. A Lokomotiv Moszkvát 1923-ban alapították meg, története során háromszor nyerte meg az orosz bajnokságot. A Transfermarkt becslése szerint a keret mostani értéke 128,5 millió euró. 

Legfrissebb híreink