Örömünnep Kövesden: Cseri fodrásznak állt - videó

A videóelemző állta a szavát.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

A Mezőkövesd szombaton is bebizonyította, hogy nem véletlenül foglal el igen előkelő helyet a táblázaton. Kuttor Attila együttese telt ház előtt fogadta a listavezető Ferencvárost. A rangadó már az első félidőben eldőlt, hiszen a kövesdiek háromgólos előnyre tettek szert. A gólgyártást Karnickij kezdte meg a 12. percben, majd a félidő derekán Besirovic is bevette Dibusz kapuját, a 3-0-s végeredményt pedig Cseri Tamás állította be. Érdekesség, hogy Kuttor vezetőedzőként először ünnepelhetett győzelmet a Fradi ellen. A sikerüknek köszönhetően a kövesdiek őrzik a harmadik pozíciójukat a táblázaton. 

Ahogy azt gondolni lehetett, kiváló hangulat uralkodott a lefújás után a mezőkövesdi öltözőben. Cseri az ünneplés során fodrásznak állt, és a mezőkövesdi videóelemzőt megszabadította a hajától, a jeleneteket pedig Guzmics Richárd örökítette meg. A videóelemző a találkozó előtt kijelentette, ha nyer a Mezőkövesd, megválik a hajától. A jelek szerint az ebben az idényben a bajnokságban már 5 találatot szerző Cseri a hajnyírógéppel is ügyesen bánik:

Security Check Required

 

A Kövesd a következő két fordulóban az újoncokkal csatázik: szombaton a ZTE-t fogadják Kuttor Attila tanítványai, majd egy héttel később Kaposváron vendégeskednek. 
 

Legfrissebb híreink