Örömhírekről számolt be a magyar válogatott újonca

Mozgalmasan teltek a labdarúgó napjai.

Forrás:

Marco Rossi hétfőn keretet hirdetett. A magyar válogatott szövetségi kapitánya bizalmat szavazott a Puskás Akadémia játékosának, Nagy Zsoltnak is. A felcsútiak játékosa ebben a szezonban 990 percet töltött a pályán az NB I-ben. Nagy az nso.hu-nak elmondta, bízott benne, hogy egyszer bekerül a nemzeti együttes keretébe, de nem gondolta, hogy most jön el a pillanat. A labdarúgó hozzátette, a csapattársai is nagy szerepet játszottak abban, hogy Rossi érdeklődését felkeltette.

 

"Épp autóban ültem és edzésre tartottam, amikor előbb a klubomtól Pető Zoltán technikai vezető, aztán a válogatottól Tömő Attila csapatmenedzser keresett, mondván, ne lepődjek meg, ha nem sokkal később a kerethirdetésnél elhangzik a nevem. Azt mondták, három óráig senkinek se szóljak, de nem tudtam megállni, hogy ne hívjam fel a feleségemet. Nem tagadom, örömömben elsírtam magam, amikor közöltem Bettivel a hírt" - fogalmazott Nagy.

 

Nagy élete mozgalmasan telik mostanában, hiszen a napokban hosszabbította meg a szerződését a Puskás Akadémiánál. Az új kontraktus 2022 nyarán jár le. A balhátvéd 53 NB I-es mérkőzésen 4 gólt szerzett a PAFC színeiben. Nagy magánélete is bővelkedik a boldog pillanatokban. Nyáron volt az esküvője, párjával pedig várják gyermekük érkezését.

 

"Ráadásul nem olyan régen derült ki, hogy nemsokára gyermekünk lesz, a feleségem ugyanis a terhesség tizenhatodik hetében jár. A Honvéd elleni mérkőzés előtt két évvel meghosszabbítottam a szerződésemet, aztán jött a meghívó a válogatottba. Ennél kerekebb most nem is lehetne a világ" - nyilatkozta Nagy.  

Legfrissebb híreink