Óriási öröm érte a mezőkövesdiek játékosát - kép

Remek hétvégét zárt a hálóőr.

Forrás:

Szappanos Péternek mozgalmasan telt az előző hétvégéje. A mezőkövesdi játékos előbb végigjátszotta a MOL Fehérvár elleni mérkőzést szombaton, majd másnap megszületett a kislánya. 

"Fantasztikus, leírhatatlan érzés volt, amikor végre megszületett a kislányom, Szappanos Lora Anna, az pedig külön öröm nekem, hogy nagyon ügyesen megvárta még Apa lejátssza aktuális meccsét, és utána időzítette érkezését. A legfontosabb viszont, hogy a kisbaba és az Anyuka is szuperül van! Tényleg hihetetlen még mindig a dolog. A MOL Fehérvár elleni rangadónk utáni éjszaka indult be a szülés, és másnap, vagyis vasárnap 14.27-kor, Miskolcon látta meg a napvilágot a kisasszony. Ha belőlem indulunk ki, sejthető volt, hogy nagy baba lesz, és nem is hazudtolta meg apját, mivel 4200 grammal, és 57 centiméterrel született. Végig bent voltam én is a Kedvesemmel, és segítettem mindenben, amiben tudtam, még a köldökzsinórt is én vágtam el. Hosszú volt, de hatalmas élmény. Azóta is rengeteg köszöntést, jókívánságot kaptunk, amelyeket szinte lehetetlen egyesével megköszönni, ezért kihasználva ezen fórumot, itt szeretnénk megköszönni ezeket, nagyon hálásak vagyunk érte!" - fogalmazott Szappanos.

 

Szappanos 2018 óta erősíti a kövesdi csapatot. Ebben az idényben a Mezőkövesd összes bajnokiján neki szavazott bizalmat Kuttor Attila vezetőedző. A csapat eddig remekül szerepel a bajnokságban, jelenleg a harmadik helyen áll a táblázaton. 

Legfrissebb híreink