Óriási dobásra készül a Fradi: Van der Vaart a kiszemelt!

Budapest – „El tudnám képzelni a Ferencvárosban – mondta Thomas Doll.

Forrás: bild.de

Nem mindennapi dobásra készül a Ferencváros, amely szívesen látná soraiban a Real Madrid korábbi alapemberét, a Real Betisnél kevés játéklehetőséghez jutó holland válogatott Rafael van der Vaartot.

 

A Bild szombat reggel írt a lehetséges transzferről, amelyről így nyilatkozott a lapnak a Fradi edzője, Thomas Doll.

 

„El tudnám képzelni Rafael van der Vaartot a Fradiban. Igazi sikertörténet lenne a leigazolása” – árulta el a német tréner.

 

Thomas Doll 2005 és 2007 között a Hamburgnál már dolgozott együtt a holland középpályással, aki csupán kilenc tétmeccsen lépett pályára a Betisnél, a német edző nem érti, hogy miként válhatott létszámfelettivé a játékos.

 

"Nagyon feldühít, mikor olyanokat hallok róla, hogy már lassú és nem jó a kondíciója. Amennyiben olyan helyre kerülne, ahol bíznak benne, akkor kihozná magából a legjobbat, csak tudni kell kezelni őt" – tette hozzá az FTC mestere.

 

Van der Vaart megállapodása a jövő nyárig szól a spanyol együtteshez, így a Ferencvárosnak ki kellene vásárolnia, ha a keretében szeretné tudni a transfermarkt.de által 1 millió euróra taksált 33 esztendős játékost.

 

Doll Budapestre viszi Van der Vaartot? – teszi fel a kérdést a címében a bild.de. Ez a jövő zenéje, de nagy dobás lenne, annyi biztos.

 

Frissítés:

 

A holland évi 1.2 millió eurót keres a Real Betisnél, és ahhoz, hogy hajlandó legyen a spanyolországi zöld-fehér mezét magyarországira cserélni, az kellene, hogy a fizetését ne csökkentsék Budapesten, erre pedig csekély az esély.

Legfrissebb híreink