Óriási az érdeklődés Nagy Ádámék meccse iránt

Nem csak a magyar volt hazája válogatottjánál.

Forrás: bcfc.co.uk

Nagy Ádám csapatánál, a Bristol Citynél nem a magyar tehetség az egyetlen válogatott, rajta kívül még négy társa öltötte magára hazája mezét.


Callum O'Dowda ugyan a padról nézte végig, ahogy Írország 1-1-es döntetlent játszott a svájci válogatottal. Az ír futballista válogatottja ezzel 5 meccs után 11 ponttal, ráadásul veretlenül vezeti a csoportját. Kedd este azonban 76 percet töltött a pályán O'Dowda, egy 3-1-re megnyert, Bulgária elleni barátságos mérkőzésen.


Pedro Pereira a portugál U21-es válogatottba hívták be, ahol a Gibraltár elleni 4-0-ás diadalból 74 percen keresztül vette ki a részét. A kedd esti Belorusszia ellen megvívott selejtezős meccsen már nem lépett pályára.
A magyar szempontból legérdekesebb válogatott csapattársa, Joe Morell a padon kapott helyet a walesieknél, mikor is 2-1-re legyőzték Azerbajdzsán csapatát. Ezzel a győzelemmel megszerezték a csoportban a második győzelmüket, így jelenleg egy hellyel mögöttünk, a 4. helyen állnak, bár egy meccsel kevesebbet játszottak a csoport többi részvevőjénél. Hétfőn Wales Belorussziával játszott, ahol Morell debütálhatott hazája válogatottjában, valamint tevékenyen ki is vette a részét a mérkőzés egyetlen találatából, mellyel megnyerték a mérkőzést. A sikeres bemutatkozást követően arra is meg van az esély, hogy a mieink elleni visszavágón is szerephez jusson.


Han-Noha Massengo három barátságos meccset is játszott a francia U19-es válogatottban. Az adott korcsoportban Szlovéniát 1-0-ra legyőzték, majd Horvátországgal 1-1-es és Oroszországgal 3-3-as döntetlent játszottak.

A Bristol City eddig jól szerepel a bajnokságban. Az első fordulóban ugyan kikaptak a Leeds-től, azóta viszont 5 meccses veretlenségi sorozat van a csapat háta mögött. Jelenleg 11 ponttal állnak az 5., play-offot érő helyen, olyan legendás csapatokat megelőzve, mint a Fulham, akiket Gera Zoltán Európa-Liga döntőig vezetett, vagy a szurkolóiról hírhedt Milwall. A csapat sikerét a szurkolók az érdeklődésükkel hálálják meg, a hétvégi még nyeretlen és utolsó helyen álló Stoke City elleni meccsükre, már elővételben elkelt az összes belépő.

Legfrissebb híreink