Óriási a tét a Fradi-ZTE-n - ELŐZETES

De lesz-e meglepetés?

Forrás: mlsz.hu

Az NB I 13. fordulójának zárómeccsén a Ferencváros a ZTE-t fogadja a Groupama Arénában. A találkozónak mindkét csapat számára komoly tétje van: a zöld-fehérek győzelem esetén úgy vehetnék át a vezetést a tabellán, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak riválisaiknál, míg a vendégek egy esetleges pontszerzéssel elmozdulnának a kiesőzónából.

Mindkét vezetőedző kemény mérkőzést vár - már csak abból adódóan is, hogy szeptemberben az utolsó percekben fordított és nyert a Fradi Zalaegerszegen (1-2). 

 

Sergei Rebrov (Ferencváros): "A hét második felében már teljes kerettel dolgozhattunk, a válogatott játékosok értékes tapasztalatokkal térhettek vissza. Legutóbb nem volt könnyű megszerezni a győzelmet a Zalaegerszeg ellen, hiszen a mérkőzés utolsó perceiben sikerült a fordítás. Nekem ez is mutatja, hogy egy jól szervezett, stabilan játszó csapatról beszélünk, amely mindent megtesz azért, hogy jól szerepeljen. Akkor sikerült megtalálnunk az ellenszert, most is az lesz a feladatunk, hogy mindent megtegyünk a három pontért."

Dobos Barna (ZTE): "A Fradi győzelmi, mi pedig döntetlenszériában vagyunk, így valamelyikünk sorozata vasárnap biztosan megszakad. Hazai pályán a Ferencváros egyértelmű esélyese a találkozónak, de így vélekedett mindenki a szeptemberi meccsünk előtt is, aztán végül csak a naivitásunk miatt nem sikerült bombameglepetést szereznünk. 
Azt szokták mondani, az élet mindig ikszre játszik, és mi eddig is sokat tettünk annak érdekében, hogy stílusos futballt játsszunk, de eddig az a pici plusz nem felénk billent, így most azért dolgozunk, hogy Fortuna is a mi oldalunkra álljon. Szerintem jó meccset játsszunk majd a Groupama Arénában, amelyen biztosan mindkét szurkolótábor jól szórakozik majd."

 

A 18 órakor kezdődő találkozó (tv: M4 Sport) játékvezetője Bognár Tamás lesz. 

Legfrissebb híreink