Orbán Viktor így búcsúzott Király Gábortól

A miniszterelnök szép gesztust gyakorolt.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy Király Gábor befejezte a pályafutását. Orbán Viktor miniszterelnök levelet írt a remek kapusnak, amelyben gratulál a pályafutásához és köszönetét fejezi ki az utánpótlásba fektetett energiájáért. Íme Orbán Viktor üzenete:
 
"Tisztelt Király Gábor Úr!
 
Végy egy jó kapust – mondja a régi bölcsesség, amellyel az öltözők és a lelátók népe is egyetért, hiszen olyan hitet és tartást, mint egy kapus, senki más nem tud adni a csapatnak.
 
Nem felejtjük, hogy Ön az első válogatott meccsén rögtön tizenegyest fogott, és még negyvenedik évét taposva is kivédte a csatárok szemét az Európa-bajnokságon. A magyar sportrajongók nevében szeretném megköszönni, hogy klubszinten és a válogatottban, a pályán és az edzéseken is mindig magával ragadó lelkesedéssel és nagy alázattal dolgozott csapatai sikeréért, miközben a Király Szabadidősport Egyesület és a Kapus-suli megalapításával a hazai utánpótás-nevelésből is kiveszi a részét.
 
Engedje meg, hogy profi labdarúgó pályafutásához még egyszer gratuláljak, eddigi munkáját megköszönve ezúton kívánjak Önnek sok sikert a magyar labdarúgás szakmai berkeiben is.”
 

A levelet egyébként Takács Mihály,a Miniszterelnök sportért felelős tanácsadója adta át.

Legfrissebb híreink