Orbán Viktor és a magyar szurkolók: Nélküled – videó

Marco Rossi és Dzsudzsák Balázs is énekel.

Forrás:

Tegnap tarolta le az internetet Világi Oszkárnak, a DAC tulajdonosának a felhívására készült, nemes kezdeményezést bemutató videó, melyben a dunaszerdahelyiek együtt éneklik (külön-külön felvételekből összevágva), a klub és a szurkolók himnuszának számító dalt, a Nélküled címűt, mely a csapat mindegyik hazai meccse előtt felhangzik úgy, hogy a legtöbb esetben mindig más előadóművész vagy előadóművészek, de van, amikor gyerekek adnak elő.

Libabőr: a szokásosnál is meghatóbban zengett a Nélküled - videó - NB1.hu

 

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ma tett közzé a Facebook-oldalán egy olyan videót, melyben a Nélküledet kiterjesztett változatban éneklik a szurkolók, gyakorlatilag az egész Kárpár-medencéből.

A megható összeállításban Marco Rossi szövetségi kapitány, a magyar válogatott csapatkapitánya és Dzsudzsák Balázs is feltűnik. A videó címe a Magyar Rádió legendás műsora, melyben a helyszíneken lévő tudósítókat kapcsolják évtizedek óta, hogy élőben számoljanak be a mérkőzésekről.

Az nb1.hu továbbra is szeretné, ha mindenki nagyon vigyázna magára, a szeretteire és a környezetére, mert a kis sunyi, láthatatlan ellenség nem válogat.

Csak együtt győzhetjük le!

Tizennyolcadik nap. Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!

Tizennyolcadik nap. Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!

Legfrissebb híreink