Orbán szerint nem sokat kellett tennie góljánál - videó

Ismét ő lett Lipcse hőse.

Forrás:

Willi Orbán ismét Lipcse hőse lett, miután a hajrában az ő góljával sikerült egyenlítenie a Red Bullnak Szalai Ádámék ellen. A védő a mérkőzés végén már a támadó harmadban játszott. Halstenberg beadására érkezett tökéletes ütemben, és lőtt kapásból a hálóba. Ezzel beállítvott az 1-1-es végeredményt.
 
A Hoffenheim láthatóan jobb volt nálunk az első félidőben. Azt követően váltottunk, és harcoltunk a pontért. Sosem adjuk fel, ez ismét bizonyította mennyire erősek vagyunk mentálisan – értékelt a magyar válogatott védő. - A záró szakaszban már mindent bevetettünk. Marcel Halstenberg passza tökéletes volt – Én jó helyen érkeztem, csak annyit kellett tennem, hogy beleteszem a lábam.
A Lipcse edzője bevallotta, sokat kockáztattak azzal, hogy Orbánt előre küldték a végén. 
 
- A Hannover ellen pontrúgásokból tudott eredményes lenni, és most akcióból szerzett gólt. Ez egy nagyszerű történet számára – jelentette ki Ralf Rangnick.
 
Ez volt Orbán idénybeli 4. gólja, az előző kettőt a Hannover elleni diadal során szerezte, melyek akkor 3 pontot értek, illetve ősszel még a Stuttgart ellen szerezte meg a vezetést.
 
A döntetlen Julian Nagelsmann, a Hoffenheim trénere, és Gulácsiék mestere szerint is igazságos eredmény.

Legfrissebb híreink