Öngóllal szerzett vezetést a Fradi a Sion ellen

Lovrencsics Balázsé volt az utolsó ziccer.

Forrás:

FTC-Sion 2-2 (2-0)
FTC: Első félidő: Dibusz - Lovrencsics G., Frimpong, Blazic, Heister - Sigér, Haratin - Petrjak, Lanzafame, Varga R. - Sihnevich
Második félidő: Dibusz - Csernik, Botka, Dvali, Vida – Gorriaran, Leandro – Szerető, Wilmots, Amadou – Lovrencsics B.
Sion: Fitckentscher - Maceiras, Neitzke, Ndoye, Lenjani - Kukeli, Toma, Morgado - Kasami, Adryan, Grgic
Gól: Petrjak (33.), illetve Maceiras (öngól, 6.), Djitté (58.), Uldrikis (64.)
 
Az FTC a svájci Sion ellen játszotta harmadik felkészülési mérkőzését a törökországi edzőtáborban.
 
Hatpercnyi játékot követően már előnyben is volt a Fradi a klubhonlap jelentése szerint: Heister mélységi indítása után Petrjak gyötörte védőjét, de Maceiras megelőzte és a kapusnak passzolt, akinek a lába fölött átpattant a labda öngól. Nem sokkal később Varga szabadrúgása jelentett veszélyt, majd a 33. percben megduplázták az előnyünket a zöld-fehérek, miután Sigér remek ütemben érkező indítása tökéletes volt Petrjaknak, aki laposan a kapuba lőtt. Egy perccel a félidő vége előtt nagy lehetőség kínálkozott Varga előtt, egyedül mehetett a kapura, de a Fitckentscher kizárt rá, így kétgólos előnnyel mehettünk szünetre - jelentette a klubhonlap.
 
A második játékrész elején kisebb helyzetek akadtak mindkét oldalon, az 58. percben Kasami beadása után Djitté fejesével egyenlített a Sion. Két perccel később hasonló szituációban, a sorcserét követően Uldrikis egyenlített. A 76. percben Leandro ívelt előre Gorriarannak, aki lekészített Lovrencsics Balázsnak, de a lövésre kirobbant a kapus. Több helyzet már nem esett, így 2-2 lett a vége.
 

Legfrissebb híreink