Olaszország, Portugália: távozik a Honvéd alapembere?

Nem játszott a kupadöntőben - elárulta, miért.

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismeretes, a Honvéd szerda este 2-1-re verte a Magyar Kupa döntőjében a Mezőkövesdet. A találkozón nem léphetett pályára Mohamed Mezghrani, a kispestiek alapembere, aki a bd.nl-nek elárulta a hiányzás okát.

"Nem jelezte senki, hogy három sárga lapom volt a kupasorozatban, emiatt eltiltottak és nem tudtam játszani. Nagyon mérges vagyok, nehezen tudom elfogadni, hisz gőzerővel készültem a meccsre" - mondta csalódottan.

 

A 26 éves, algériai-belga kettős állampolgárságú jobbhátvéd 2019 januárjában igazolt a Honvédhoz, ahol amikor nem sérült, alapembernek számít - noha eddig mindössze 15 NB I-es találkozón léphetett pályára hosszú kihagyásai miatt. Szerződése 2021-ig szól, ám elárulta: korántsem biztos, hogy kitölti azt.

"A Ferencváros és a MOL Fehérvár érdeklődéséről is hallottam, ám nem valószínű, hogy váltás esetén magyar klubnál folytatom, hisz Olaszországból és Portugáliából is vannak ajánlataim. Meglátjuk, mit hoz a nyári átigazolási szezon."

 

Mezghrani célja továbbra is az, hogy bekerüljön az algériai válogatottba, korábban már volt megkeresése a nemzeti együttestől.

Legfrissebb híreink