Nyilasi szerint a Fradinál adott a szentháromság

Budapest - Elismerte Thomas Doll munkáját is.

Forrás:

Harmincadik bajnoki címéért küzd a Fradi, amely háromgólos győzelemmel kezdte az OTP Bank Liga tavaszi szezonját. Nyilasi Tibor, a csapat ikonja is örül a jó kezdésnek, de jól tudja, mozgalmas időszak elé néz kedvenc csapata.
 
„A tavasz mindig izgalmas a Fradinál. Az én időmben is mindig dübörgött” – nyilatkozta az M4 Sportnak 70-szeres válogatott egykori középpályás, aki nem a levegőbe beszél, hiszen játékosként és edzőként is bajnoki címig vezette a zöld-fehéreket.
 
Nyilasi úgy érzi, a csapat előnyére válhat, hogy nem történt túl sok változás a téli uborkaszezon során, így kellemes helyzetből várja a folytatást, különösen, ha Gera Zoltán is visszatér a keretbe. Nyilasi Tibor szerint bár „a többiek megkeseríthetik a Vidi és a Fradi dolgát”, a bajnokság e két csapat között dől majd el.
 
Az európai ezüstcipős úgy véli, nemcsak a tétmeccseknek, de a felkészülési mérkőzéseknek is üzenetértéke van a többi együttes felé. „Mindig mondtam a srácoknak, hogy az edzőmeccseket hozzuk le. Januárban, februárban üssük ki az ellenfeleket, mert a riválisaink figyelnek” – így „Nyíl”, aki hozzátette, „csőre van töltve a csapat”.
 
Nyilasi amondó, a Zöld Sasoknál adott a legendás liverpooli edző, Bill Shankly által emlegetett szentháromság: a szurkolók, a játékosok és az edző, a jó hangulat és az egység pedig garancia arra, hogy „az ellenfelek félve jöjjenek”.
 
„A szenvedélyes közönség szenvedélyes csapatot szeret látni. Ennek megfelelően nyilván nyitottabb játékot játszik a Ferencváros, és Thomas Doll nagyszerűen próbálja a modern futball elemeit beemelni a játékba” – mondta, megemlítve, hogy ebben a stílusban nyilván a hiba is benne van, így tavasszal is bele-bele szaladtak egy-egy kontrába.
 
„A Real Madridnak is van gondja, ha nagyon kinyílik. Rúgni kell eggyel többet, és akkor minden rendben van” – tette hozzá.
 

Hivatalos: élcsapathoz igazolt a válogatott védő! - NB1.hu

Hivatalos: élcsapathoz igazolt a válogatott védő!

Legfrissebb híreink