Nyerd meg Lang Ádám Bulgária ellen viselt mezét!

Mutatjuk a részleteket.

Forrás: mlsz.hu

A HSI Soccer Kft. Instagramon közzétett bejelentése:

"Nyerd meg Lang Ádám bolgárok elleni meccsen viselt mezét!

Lájkold ezt a képet, kövesd be a @langadam_official instafiókját és kommentben jelöld meg ezen poszt és az ő posztja alatt is egy-egy barátodat, írd be ugyanebbe a kommentbe a Bulgária elleni Eb-pótselejtező végeredményét. FONTOS, HOGY A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ÁDÁM INSTAFIÓKJÁT IS KÖVESSÉTEK BE!

Azok közül fog kikerülni a mez új tulajdonosa, akik a @langadam_official -t és minket is követnek, megjelöltek valakit kommentben és jól írták meg a végeredményt."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JÁTÉK!!! Nyerd meg Lang Ádám bolgárok elleni meccsen viselt mezét! Lájkold ezt a képet, kövesd be a @langadam_official instafiókját és kommentben jelöld meg ezen poszt és az ő posztja alatt is egy-egy barátodat, írd be ugyanebbe a kommentbe a Bulgária elleni Eb-pótselejtező végeredményét. FONTOS, HOGY A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ÁDÁM INSTAFIÓKJÁT IS KÖVESSÉTEK BE! Azok közül fog kikerülni a mez új tulajdonosa, akik a @langadam_official -t és minket is követnek, megjelöltek valakit kommentben és jól írták meg a végeredményt. A nyertest elsőként az nb1.hu-n fogja bejelenteni Ádám november 2-án. #hsisoccer

HSI SOCCER Kft. (@hsisoccer) által megosztott bejegyzés,


A nyertest elsőként honlapunkon, az nb1.hu-n fogja bejelenteni Ádám november 2-án.

Legfrissebb híreink