Női válogatott: nagy célját is elárulta a magyarok kapitánya

Kiemelte a mieink erősségeit.

Forrás: mlsz.hu

Margret Kratz szövetségi kapitány szerint a harmadik hely megszerzése reális cél lehet a magyar női labdarúgó-válogatott számára a világbajnoki selejtezősorozatban.

A német tréner csütörtökön az M4 Sport Sporthíradóban azt mondta, sokat javítana a nemzeti csapat helyzetén, ha nem a negyedik, hanem a harmadik kalapból sorsolnák a következő kvalifikációs sorozatban, mert akkor papíron csak két nehezebb ellenféllel találkozna.
    
"A hosszú távú célunk, hogy kijussunk egy nagy tornára, ehhez jó lenne, ha a mostani selejtezősorozatot a harmadik helyen tudnánk befejezni" - jelentette ki a német edző.
    
Kiemelte, szerződése márciusi aláírása óta - mely előtt két és fél hónapja volt feltérképezni a magyar csapatot - a nemzeti együttes védekezése sokat javult, a csapat szervezettebben játszik.
    
"Amikor nálunk van a labda, akkor működik a játékunk, a játékosok technikailag képzettek, jól cseleznek és lövőtechnikában nem maradnak el az élcsapatoktól" - fogalmazott Kratz, aki szerint a felmerült problémákat is sikerült megoldaniuk az elmúlt hónapokban.
    
A magyar női válogatott öt mérkőzésen szerzett hat pontjával jelenleg harmadik csoportjában, az együttes legközelebb április 8-án a Feröer-szigetek válogatottját fogadja.

Legfrissebb híreink