Női foci: szurkolókkal ünnepelte a Fradi a BL-be jutást – KÉPEK

Gólok története, reakciók!

Forrás:

Az első mérkőzésen aratott 3-2-es FTC-győzelem, majd a második összecsapáson elért 2-1-es MTK-diadal után a mindent eldöntő harmadik találkozón dőlt el a BL-indulás sorsa. A Fradi a fiúk keddi aranya után ismét ünnepelhetett.

GÓLOK TÖRTÉNETE

5. p.: Nagy Lilla tekert középre a jobb oldalról, a labda átkerült a hosszúra, Németh Loretta pedig hatalmas gólt lőtt bal alsóba (0-1).

Security Check Required

null

33. p.: Pusztai szöglete után Szabó Viktória bólintott a jobb alsóba (1-1).

Az FTC egyenlítése az MTK ellen

Megnézte magának a kapu jobb oldalát a ferencvárosi Szabó Viktória, aki szép fejesgóllal egyenlített az FTC Női Labdarúgás-MTK Hungária FC Női Labdarúgó...

45+3. p.: A jobb oldali szöglet után nem tudtunk felszabadítani, Szőcs Nagy Ágnesre rúgta a labdát, akiről a hálóba pattant a labda (2-1).

Az FTC vezető gólja az MTK ellen

Év végi összefoglalókba illő góllal vette át a vezetést az FTC Női Labdarúgás az MTK Hungária FC Női Labdarúgó csapat ellen. Maradjunk annyiban, hogy nem...

NŐI LABDARÚGÁS, SIMPLE NŐI LIGA BL-KVALIFIKÁCIÓS PÁRHARC, 3. MÉRKŐZÉS
FTC-Telekom–MTK HUNGÁRIA FC 2–1 (2-1)
FTC-Telekom:
Barti – Mosdóczi, Hasanbegovic, Zlidnis, Szabó V. – Papp (Nagy V., 23.), Aleksic (Róth, 30.), Pusztai (Németh D., 78.), Fenyvesi – Kocsán, Diószegi (Czellér, 78.). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.
MTK Hungária FC: Szőcs - Nagy L. (Méry, 78.), Turányi, Demeter, Pinczi - Farádi-Szabó (Tóth B., 78.), Csányi, Nagy Á. (Stefán, 46.) - Pápai (Mayer, 64.), Magyarics, Németh L. Vezetőedző: Varga Attila.
Gól: Szabó V. (33.), Kocsán (45+3.), ill. Németh L. (5.)
Sárga lap: Pusztai (44.)

Varga Attila (MTK): - Nagyon csalódott vagyok. Az első 20 perc rendben volt, utána viszont elfelejtettünk futballozni. Sok hibát követtünk el, sok labdát eladtunk, nem ütköztünk. Sajnos ez a mai teljesítmény nem volt méltó az MTK-hoz. Megérdemelten győzött az ezer sebből vérző FTC, gratulálok nekik.

Ferencvárosi örömszavak

 

Legfrissebb híreink