Nikolics Nemanja újra együtt van a gyerekeivel – fotók

Boldog lehet a vereség ellenére is.

Forrás:

Vereséggel kezdte az MLS legújabb szezonját a Chicago Fire, Nikolics Nemanja csapata. Mint jeleztük már, a 2-1-es végeredményt Zlatan Ibrahimovic állította be a végén.
 
A magyar válogatott támadó nem kapott szerepet a mérkőzésen, de ennek ellenére boldog tud lenni. Mint szintén jeleztük, nemrég megszületett harmadik gyermeke, Nia is. A csatár a Facebookon osztotta meg a legújabb családi képeit és a gondolatait.
 
„Köszönöm a rengeteg gratulációt, a sok-sok kedves üzenetet! Izgalmas napokon vagyok túl, pénteken megszületett a baba, aznap utaztam a csapat után LA-be, aztán meccs után vissza Chicagóba és hétfő óta immár együtt a család. Hálás vagyok, hogy ilyen fantasztikus feleségem van, hogy ilyen csodás családdal ajándékozott meg a sors, boldog és büszke apa vagyok. Mindig találtam kihívást, kitűztem célokat, de annál nagyobb motivációt, mint hogy a családom büszke legyen rám, nem találhatnék. Idén is ez visz előre, mindent megteszek, hogy egy sikeres szezont produkáljunk a csapattal!”
 
Nikolicsnak egyébként az év végén lejár a szerződése a csapatánál, a sorsáról még nem született döntés. Korábbi nyilatkozataiban elmondta már, egyelőre arra koncentrál, hogy minél jobb játékkal segíthesse a Chicagót.
 

Legfrissebb híreink