Nikolics közeledett a Vidihez?

Azok a fránya adatvédelmi beállítások!

Forrás: Chicago Fire

Május 5-én, Los Angelesben, a helyi FC elleni mérkőzésen látogatta meg az nb1.hu Nikolics Nemanját, aki akkor még a Chicago Fire támadója volt. Nikolics már akkor arról beszélt, hogy lejár a szerződése a bajnokság végén és szívesen jönne haza, de itthon csak és kizárólag kedvenc csatapa, a Vidi jöhet számításba.

Nikolics azóta több nyilatkozatában is megerősítette azt, amit akkor honlapunknak mondott, illetve azt is, hogy nem csak rajta múlik majd a Fehérvárra történő visszaigazolása. A Vidi egyébként nem szokta kommentálni a sajtóban megjelenő átigazolási fejleményeket.

Azt, hogy Nikolicsnak mennyire a szíve csücske a székesfehérvári egylet, jelzi, hogy a vasárnapi, FTC elleni rangadón is ott volt. Erről a Facebookon láttunk egy fényképet, de azt nem tudjuk beágyazni a cikkbe az adatvédelmi beállításai miatt. Márpedig, ha egy bejegyzés úgy van beállítva, hogy ne lehessen beágyazni és/vagy tovább osztani, akkor az nem további felhasználásra van a hivatalos előírások szerint.

Az NBA-ikon csapata ellen lestük meg Nikolicsot Los Angelesben - helyszíni riport - NB1.hu

Forrás: A Los Angeles FC otthonában játszott magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradó hajnal a Chicago Fire, a magyar válogatott Nikolics Nemanja csapata. A találkozón nem volt gól, Nikolics kezdett, a 69. percben cserélte le az edzője. A pontszerzés remek eredménynek számít a Chicago számára, hiszen a Los Angeles FC a Nyugati-főcsoport listavezetője, míg Nikolicsék Keleten a 9.

A hivatalos előírások viszont nem írhatják elő, hogy ne vegyük észre és ne jelezzük szöveges formátumban.

Azt, hogy ez a fejlemény azt jelenti-e, hogy (még) közelebb került esetleg a támadó a Vidihez, hivatalosan nem lehet kijelenteni, azt viszont igen, hogy mindenképpen figyelemre méltó jel...

Legfrissebb híreink