Nikolics hazatért: hatalmasat trollkodott a Honvéd légiósa

Egyből törölte, de az internet nem felejt!

Forrás: honvedfc.hu

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy Nikolics Nemanja hazatért és aláírt a MOL Fehérvár csapatához. A magyar támadó döntése abból a szempontból nem meglepő, hogy az nb1.hu-nak már május 5-én arról beszélt, hogy nem zárja ki a fehérvári visszatérést - négy és fél év rendkívül sikeres légiós-időszak után játszik majd újra korábbi sikerei színhelyén, hisz legelőször még 2010-ben igazolt Kaposvárról a Vidibe, és öt és fél éven keresztül volt a csapat meghatározó tagja. 2015 nyaráig két bajnoki aranyat, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert, háromszor pedig a gólkirályi címet is elhódította. 

MOL Fehérvár: Nikolics visszatért! - NB1.hu

 

"Végre hazajöttem! Hatalmas öröm számomra, hogy újra Fehérváron futballozhatok és lehetőségem lesz befejezni azt, amit 2015 nyarán félbehagytam" - fogalmazott motiváltan Nikolics, aki a Legia Varsónál és a Chicago Fire-nél is szép sikereket ért el, gólkirályi címeket szerzett. 

Mint ismert, a fehérváriak a bejelentés előtt egy sejtelmes Facebook-posztot osztottak meg, amelyen a 71-es mez volt látható és fölötte egy írás: aláírt. Ekkor még nem lehetett tudni, kiről van szó, és ezt használta ki egy poén erejéig Tonci Kukoc. Társoldalunk, a sport365.hu szúrta ki, hogy a Honvéd horvát védője kapva kapott az alkalmon, és trollkodott egy kicsit: mindenkivel tudatta, hogy nem róla van szó. Más kérdés, hogy másodpercekkel utána törölte is a kommentet...

Sport365.hu - Hatalmasat trollkodott a Honvéd játékosa a Fehérvárral

 

Nikolicsot kitörő örömmel és nagyon lelkesen fogadták Székesfehérváron - jelenleg 6 pont a hátrányuk a bajnokságban a listavezető Ferencváros mögött, és nyilván szeretnék, hogy ez a hátrány előnnyé váljon a pontvadászat végére...

Nikolics Nemanja hazatért: Leonardo DiCapriónak sikerült - NB1.hu

 

FRISSÍTVE: PÉNTEK, 14.54

Élő közvetítés Nikolics Nemanja bemutatásáról - NB1.hu

Forrás: A tervek szerint 13.30-tól mutatja be a Mol Fehérvár FC Nikolics Nemanját, a gárda régi-új játékosát. Az eseményről élő közvetítéssel jelentkezünk, amint elkezdődik a bemutatás, ez a cikkünk percenként, magától frissül! 13.24: Bejelentésre került, hogy az edzés elhúzódása miatt 10 perccel később kezdődik a sajtótájékoztató. 13.42: Kezdődik.

FRISSÍTVE: PÉNTEK, 15.07

 

Vidi: megvan, mikor mutatkozhat be Nikolics, a visszavonulásáról is beszélt - NB1.hu

Bemutatta a Mol Fehérvár FC Nikolics Nemanját, a visszatérő támadót. Nikolics 22 évesen érkezett Fehérvárra a Kaposvártól, a csatár köszönetet is mondott a Rákóczinak azért, mert anno megadta a számára a lehetőséget a bizonyításra. Nikolics elmondta, a Vidinek is rengeteget köszönhet, és megerősítette azt, amit korábban többször is, számára csak a Vidi volt az opció a hazatérését illetően.

Legfrissebb híreink