Nikolics gratulált

Ezt mondta a játékosainak a Vidi edzője.

Forrás:

A legfontosabb pillanatban nyerte meg a liga csúcsrangadóját a Ferencváros, hiszen ezzel a diadallal gyakorlatilag meg is nyerték a bajnokságot. Nagyon-nagyon rossz sorozatnak kell ahhoz jönnie, hogy innen ne legyenek bajnokok.
 
A Mol Vidi trénere, Marko Nikolics is azzal kezdte sajtótájékoztatóját, hogy gratulált a győzelemhez és a valószínűsíthető bajnoki címhez. Az öltözőben saját játékosainak is azt mondta, büszke rájuk és teljesítményükre, le a kalappal az egész szezonban mutatott játékuk miatt. Hihetetlen nehéz ritmusban játszottak, szinte egész évben háromnaponta, és ennek még nincs is vége, hiszen a Loki ellen hátközben ismét játszanak a kupában. Kiemelte, több hiányzója is volt ma is a csapatnak, nem számíthatott Fiolára és Scepovicra sem. A csapat az első félidőben jó meccset játszott, kihozták, amit várt tőlük. Ezt követően jött egy buta piros lap, ami megpecsételte a sorsuk. 
 
Ezt követően ismét hangsúlyozta, büszke a csapatra, hiszen volt egy 13 meccses veretlen sorozatukat, de kiemelte eközben a Ferencváros is építette sajátját. Majd még egyszer gratulált a riválisnak.
 
Ezt követően már arról beszélt, mennyire fontos lesz a Debrecen elleni mérkőzés, az az előtti felkészülés, regeneráció. Nehezíti majd a dolgukat, hogy Juhász és Vinicius sem lehet velük, de nem kifogást, hanem megoldást keres.
 
Újságírói kérdésre még hozzátette, úgy érzi jól jöttek ki a második félidőre, jól megszervezték a játékuk, jó mentális állapotban tértek vissza a pályára, amit az is mutat, hogy pontrúgásukból szerzett gólt a Ferencváros, a 4. gólt pedig nagyon buta hiba előzte meg. Nagyon olcsó, könnyen adott gólok voltak ezek. Majd hangsúlyozta, nem az ő estéjük volt, ilyen hibákat nem lehet elkövetni.
 
Végül arról is faggatták, mikor vesztették el a bajnokságot. Nikolics úgy érzi, ez a végén történt meg, hiszen, ha a Fradi nem játszik ennyire jól ebben az időszakban, amikor a Vidi is hibátlan volt, akkor máshogy alakulhatott volna, de jól kezelte az ellenfél ezt a helyzetet.

Legfrissebb híreink