Nikolics előre megmondta, hogy a Mezőkövesd más kávéház, mint az El

Elveszett 13 pont nyomában.

Forrás:

Nem véletlenül nem engedte magát „behúzni a csőbe” Marko Nikolics, a Vidi edzője a PAOK elleni győzelem után, amikor a Sport TV szpíkere faggatta. A riporter leginkább arra volt kíváncsi, hogy mi lesz majd a BATE elleni idegenbeli és a Chelsea elleni otthoni El-csoportmecccseken. 
 
Nikolics mosolyogva mindig csak annyit mondott, neki csak a Mezőkövesd elleni bajnoki jár a fejében. Akkor jeleztük, hogy az edzők mindig csak a következő mérkőzésről beszélnek (és általában a játékosok is), de mint kiderült, most sem azért tett így a szerb mester, mert nem akart tájékoztatást adni. A tegnapi, 1-0-s vereségük utáni nyilatkozatában ugyanis minden benne van.
 
„Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. Négy-öt játékos hiányzott ugyan, de ez nem lehet kifogás az eredményre. Mindent megpróbáltunk, a meccs elején egyből volt is három 100 %-os helyzetünk, és a folytatásban is voltak lehetőségeink, de nem találtunk a hálóba. A Mezőkövesd a labda vonala mögött helyezkedett, várták a kontralehetőségeket és egyszer be is találtak. Nem volt gond a hozzáállással, de a befejezéseknél hiányzott a koncentráció. Azt is mondhatom, hogy ez egy tipikus meccs volt, millió hasonlót lehetett már látni. A hazai gólnál például háromszor is szerelhettünk volna, vagy szabálytalankodhattunk volna Molnár Gáborral szemben, a passz pedig ha jól láttam a menteni igyekvő játékosunk lába felett pattant át... Ha jött volna az első gól, valószínűleg máshogy alakul a találkozó, de most ez máshogy történt. Sajnos tény, hogy az európai kupameccsek után nehézségeink vannak itthon, ha jól számolom 13 pontot veszítettünk így."
 

Legfrissebb híreink