Nikolics elmondta, mi a Vidi "betegsége"

Gyorsan beilleszkedett a légiós.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár a 11. fordulóban 3-0-s győzelmet aratott a DVTK ellen. Márton Gábor csapata Nikolics góljával szerezte meg a vezetést az első félidőben, majd a második félidő hajrájában Zivzivadze és Petrjak is beköszönt (utóbbi tizenegyesből). A fehérváriak a 19 pontjuknak köszönhetően jelenleg a harmadik helyen állnak a táblázaton.

Nem jöttek ki a gödörből Feczkóék - NB1.hu

 

A mérkőzés után Alef arról is beszélt, hogy nagyon hamar be tudott illeszkedni.

"Úgy érzem, a DVTK elleni mérkőzés jól sikerült az én szemszögemből, de ehhez kellettek a csapattársak is, hiszen a győzelem közös érdem. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk, főleg az első félidőben, ezeket azonban sokkal jobb százalékban kell értékesítenünk. A saját teljesítményemmel egyébként sosem vagyok maximálisan megelégedve, hiszen mindig van hova fejlődni. Tovább kell dolgoznunk, hogy a kitűzött céljainkat meg tudjuk valósítani. Aminek örülök, hogy gyorsan sikerült beilleszkednem a csapatba, remekül megértjük egymást a csapattársakkal, a családom pedig remekül érzi magát Székesfehérváron" - fogalmazott a légiós a molfehervarfc.hu-nak.

Márton izgult, Feczkó bosszankodott - REAKCIÓK - NB1.hu

 

Nikolics Nemanja úgy vélte, sokkal előbb el kellett volna dönteniük a meccset. Hozzátette, régóta tart az a "betegség" a Vidinél, hogy sok helyzetet hagynak ki. A magyar válogatott csatár szerint fontos az is, hogy nem kaptak gólt, ami régen fordult elő. 

Legfrissebb híreink