Nikolics elárulta a Vidi nyári átigazolásainak a fő koncepcióját

Bőven előre terveznek a fehérváriak.

Forrás:

2017 nyarán lett a Vidi vezetőedzője Marko Nikolics, aki előtte hazájában az FK Rad, a U18-as válogatott, a Vojvodina és a Partizan vezetőedzője volt. Hírnevét, amit akkoriban szerzett meg és a Magyarországra történő szerződése után tovább öregbített, jól jelzi, hogy a szerb lapok továbbra is kikérik a véleményét fontos kérdésekben.
 
Erre remek példa, hogy a minap a mozzartsport.com kérdezte meg a Partizan idei szerepléséről. Ami viszont számunkra sokkal érdekesebb, hogy szót ejtett a Vidiről is, és ezen belül is a nyári átigazolási koncepció fő irányvonaláról.
 
Nikolics ugyanis kijelentette, hogy idős a keretük, ezért frissítést terveznek, nem nehéz kitalálni, ez azt jelenti, hogy a meglévő mag mellé keresnek olyan tehetségeket, akiket folyamatosan tudnak majd beépíteni a csapatba és olyanokat is, akik azonnal bevethetők és éveken át lehet rájuk számítani. De azt is elárulta, a nyári felkészülési időszakhoz már lefoglalták az utazást, a szállást és az edzőpályákat. 
 
A fociban a szurkolókat a most érdekli mindenhol, hiszen a katarzisokat jelen időben, a stadionokban élik át a fanatikusok is, akárcsak a vezetők, a játékosok és az edzők, de a hőn áhított sikeres szereplés záloga a jövő minél eredményesebb megtervezése, amit idejében kell elkezdeni.

Legfrissebb híreink