Nikolics a ZTE ellen is bizonyította, hogy válogatott formában van

Most nem a góllövésben jeleskedett.

Forrás: molfehervarfc.hu

MOL Fehérvár-ZTE 2-0 (2-0)

A Vidi gyakorlatilag 22 perc alatt eldöntötte a Zalaegerszeg elleni bajnokit. Előbb Zivzivadze vette be Demjén kapuját a 12. minutumban, majd tíz perccel később Houri is beköszönt. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a ZTE 10 emberrel fejezte be a találkozót, hiszen Szalai néhány perc alatt két sárgát kapott. A fehérváriak a sikerüknek köszönhetően letaszították a második helyről a Kisvárdát, amely 0-0-s döntetlent játszott a Budafok ellen. Az egerszegiek a legutóbbi hat meccsükből csupán egyet tudtak behúzni az NB I-ben.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: NIKOLICS NEMANJA

A magyar válogatott futballista mindkét gólból kivette a részét, így nem véletlenül választottuk őt a meccs kulcsemberének. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A MÁSODIK GÓL

Szemre is tetszetős akció végén duplázta meg az előnyét a hazai csapat, Nikolics és Houri összjátéka kis túlzással a Barca által meghonosított tiki-taka harcmodorra emlékeztetett sokakat.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

12. perc: Nikolics passzolt Zivzivadzéhez, aki egy szép csellel csapta be a védőjét, majd a kapu jobb oldalába küldte a labdát (1-0).

21. perc: Nikolics és Houri gyönyörű összjátéka után utóbbi bombázott a léc alá az ötös sarkáról (2-0).

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Zalaegerszeg jövő héten a Mezőkövesdet fogadja, míg a fehérvári játékosokra paksi túra vár.

JEGYZŐKÖNYV:

MOL Fehérvár FC - Zalaegerszegi TE FC 2-0 (2-0)
Mol Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött, v.:
Erdős
gólszerzők: Zivzivadze (12.), Houri (21.)
sárga lap: Kovács D. (19. - a kispadon), illetve Szánthó (50.), Vass P. (61.), Szalai D. (68., 71.)
piros lap: Szalai D. (71.)
Fehérvár: Rockov - Musliu, Stopira, Fiola (Rus 87.) - Bolla, Nego (Pinto 87.), Alef, Houri (Nikolov 76.), Bamgboye (Hangya 62.) - Nikolics, Zivzivadze (Petrjak 76.)
ZTE: Demjén - Szalai D., Lesjak, Bobál D., Gergényi (Tanasin 35.) - Favorov, Sankovic (Kovács B. 55.) - Szánthó (Szépe 73.), Koszta M. (Vass P. 55.), Könyves - Babati

A tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink